Εθνική Ελλάδας: Σε ένα περίπου μήνα από σήμερα, στα τέλη Μαϊου, θα γίνουν γνωστές οι κλήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, για τα φιλικά παιχνίδια με της Εθνικής μας ομάδας, με αντιπάλους την Σλοβακία (7/6) και την Βουλγαρία (10/6) στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ετοιμάζει νέα πρόσωπα ο Γιοβάνοβιτς! Δύο στη λίστα ενόψει φιλικών
Intime

Ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός επιθυμεί να δει κάποια πράγματα σε αυτά τα φιλικά, πριν τις μάχες για την πρόκριση στο Μουντιάλ, το ερχόμενο Φθινόπωρο (Σεπτέμβριος – Νοέμβριος). Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, δύο είναι οι παίκτες που βρίσκονται στο «μπλοκάκι» του Ιβάν και είναι πολύ πιθανό να κληθούν στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ο ένας είναι ο Γιάννης Μιχαηλίδης, στην πιο ώριμη πλέον φάση της καριέρας του, βασικό κομμάτι της φετινής πορείας του ΠΑΟΚ και με εξαιρετικές εμφανίσεις στα πλέι οφ (κάτι που έχει την σημασία του, γιατί όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι).

Ο δεύτερος είναι ένας πρώην του ΠΑΟΚ, ο Ευθύμης Κουλούρης, που κάνει «πράγματα και θαύματα» στην Πολωνία με την φανέλα της Πογκόν (28 γκολ σε 32 παιχνίδια). Τελευταία φορά που είχε κληθεί, ήταν τον Μάρτιο του 2022 από τον Γκουστάβο Πογιέτ, σε ένα φιλικό της Εθνικής με το Μαυροβούνιο (είχε αγωνιστεί 15 λεπτά ως αλλαγής).

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς άλλωστε είναι ένα δίκαιος προπονητής, παρακολουθεί, την εξέλιξη, το ρυθμό και την φόρμα των παικτών του και καλεί πάντα αυτούς που θεωρεί ότι μπορούν να προσφέρουν στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Πηγή: metrosport.gr

Ετοιμάζει νέα πρόσωπα ο Γιοβάνοβιτς! Δύο στη λίστα ενόψει φιλικών
Intime