Ο Τάκης Τσουκαλάς σε συνέντευξή του δίνει νέα υπόσχεση  για το τι θα κάνει, εάν ο Ολυμπιακός μετά το Conference κατακτήσει και το Europa League, αποθεώνει τις μεταγραφές Φουρνιέ και Γουίλιαν, εξηγεί γιατί προτιμά τον Μενδρινό από τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και ζητάει από τον μπασκετικό Παναθηναϊκό να μην κατέβει να παίξει φέτος!

Αναλυτικά όσα είπε στους moneymakers:

Για το Europa League: «Αν πάμε στους 16 της διοργάνωσης, θα πάμε στον τελικό. Θυμηθείτε το. Θα πάρουμε 20 με 22 βαθμούς στη League Phase.»

Για το κούρεμα: «Ήταν ένα κούρεμα γεμάτο μαχαιριές. Κουρεύτηκα μετά από 40-50 χρόνια. Αν πάρουμε το Europa League, δεν θα κουρευτώ. Θα πάω με τα πόδια στο Γύθειο, 250 χιλιόμετρα. Έγραψε και θα γίνει. Θα κάνω 20 χιλιόμετρα τη μέρα. Αυτό το κάνω εύκολα. Αν πάρουμε το Champions League, θα πάω μέχρι τον Έβρο. Μπορεί να γίνει και αυτό.»

Για τους στόχους του Ολυμπιακού: «Φέτος ο στόχος του Ολυμπιακού είναι τα 8 πρωταθλήματα. Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο, χάντμπολ. 8 Κύπελλα. Τρία Σούπερ Καπ, νομίζω έχουμε. Και τρία ευρωπαϊκά. Ευρωλίγκα, Champions League Πόλο, Europa League ποδόσφαιρο. Αυτά τα 2-3 είναι σίγουρα.»

Για το ποιους παίκτες θα διάλεγε: «Προτιμώ Νικοπολίδη από Βάντσικ. Μέλμπεργκ από Χένρικσεν. Γελάω με τον Γκούμα, είναι ο πιο άσχετος από τον άσχετο. Αβραάμ από Γκούμα. Με ρωτάς για έναν παίκτη τον Φύσσα που ήταν ρουφ…ς που είπε ψέματα στη ΓΑΔΑ. Γεωργάτος από Φύσσα. Τοροσίδη από Αποστολάκη.

Καραπιάλη από Καραγκούνη, αυτός νόμιζε ότι όλη η Ελλάδα είναι θάλασσα. Καρεμπέ από Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο μόνος που ήξερε μπάλα από τους ξένους του Παναθηναϊκού και λίγο ο Ζάετς. Γκαλέτι από Σαραβάκο, ο άλλος έπεφτε για πέναλτι. Τζόρτζεβιτς από Βαζέχα. Ζιοβάνι από Σισέ, πώς σας αρέσει για παίκτης που φοράει φούστα. Γελάει ο κόσμος.

Ο Ζιλμπέρτο ήξερε λίγη μπάλα, αλλά θα έπαιρνα τον Μενδρινό επειδή είναι Πειραιωτάκι. Είναι καλό παιδί και Ολυμπιακός.»


intime / ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Για τον Φουρνιέ και τον Γουίλιαν: «Καλύτερα να μην κατέβουν στο μπάσκετ. Πήρες τώρα τον Rafale. Γάλλος δεν είναι ο Φουρνιέ; Τα Rafale τι είναι; Μόνο αεροπλάνα τα λες εσύ; Αυτά βαράνε από παντού. Ένα Rafale μπορεί να πάρει μόνο του την Τουρκία. Και του Γουίλιαν… Stealph. Οι ντρίμπλες είναι αόρατες.»