ΠΑΟΚ: Στις 7 Νοεμβρίου θα αντιμετωπίσει ο Δικέφαλος την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ εκτός έδρας και ήδη οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έχουν οργανωθεί για να ταξιδέψουν στην αγγλική πόλη και να ενισχύσουν την ομάδα τους. Με κάθε τρόπο. Με κάθε μέσο...

Ο Πρωταθλητής Ελλάδας ΠΑΟΚ δικαιούται το 5% των εισιτηρίων για το συγκεκριμένο παιχνίδι, περίπου έναν αριθμό που αγγίζει τις 4.000 εισιτήρια. Θεωρείται δεδομένο πως η ζήτηση θα είναι μεγαλύτερη. Ήδη πάρα πολλοί φίλαθλοι έχουν προνοήσει για το ταξίδι. Οι περισσότεροι, θα ταξιδέψουν με αεροπλάνα. Η εκκίνηση θα γίνει είτε από τη Θεσσαλονίκη, είτε από την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, είτε από άλλους προορισμούς. Για παράδειγμα φίλαθλοι του Δικεφάλου βρήκαν εισιτήρια από την Κρήτη, με προορισμό το Μάντσεστερ.

Ωστόσο εκτός από τις αεροπορικές εκδρομές, προγραμματίζονται και οδικές εκδρομές. Ναι, πολύ καλά διαβάσατε. Μιλάμε για μία απόσταση, που προσδιορίζεται στα 3070 χιλιόμετρα. Για τις οδικές εκδρομές, ήδη έχουν γίνει κάποιες αναφορές, μέσα από τα social media και η ανταπόκριση είναι σημαντική. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες επί του θέματος.

Σε κάθε περίπτωση και για τον συγκεκριμένο αγώνα, που θεωρείται must to watch, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα είναι κατά χιλιάδες παρόντες στην αγγλική πόλη.