ΠΑΟΚ: Σε ιταλικό μέσο ενημέρωσης (https://www.cagliarinews24.com) αναφέρθηκε για ποιον λόγο δεν προχώρησε η μεταγραφή του Χατζηδιάκου στον ΠΑΟΚ πριν από μερικές ημέρες.

Παρότι πριν από τον αγώνα με τον Ατρόμητο, μάλιστα οι εκπρόσωποι του Δικεφάλου, εξέφραζαν την βεβαιότητα πως η μετακίνηση θα γίνονταν, όμως τελικά τα δεδομένα άλλαξαν δύο 24ωρα, μετά το τέλος του αγώνα.

Σύμφωνα με όσα αναγράφονται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα:

«Ο γεννημένος το 1997 σέντερ μπακ Παντελής Χατζηδιάκος αποχαιρέτησε προσωρινά τους οπαδούς της ομάδας της Σαρδηνίας σε αυτό το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Απόπειρα για να τον αποκτήσουν, είχαν προηγουμένως κάνει οι Έλληνες από τον Πρωταθλητή ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, η οποία απέτυχε λίγο μετά», όπως ανέφερε το ιταλικό μέσο.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο ατζέντης του Χατζηδιάκου ήταν ενοχλημένος από κάποιες αρχικές συμφωνίες που είχαν γίνει και δεν υλοποιήθηκαν. Και έγραψαν σχετικά:

«Η προσπάθεια για τη μεταγραφή του παίκτη της Κάλιαρι δεν ολοκληρώθηκε στον ΠΑΟΚ και σας μεταφέρουμε το παρασκήνιο. Ο ατζέντης του παίκτη ενοχλήθηκε από κάποιες καθυστερήσεις που σημειώθηκαν στην οριστικοποίηση της μετακίνησης, τόσο που η συμφωνία διακόπηκε. Στη συνέχεια, ο πρώην παίκτης της ΑΖ Άλκμααρ εντάχθηκε στην Κοπεγχάγη ως δανεικός μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν»!

Πηγή: metrosport.gr