Ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για το ματς με τη Γαλατασαράι (25/9) χωρίς τους τραυματίες Μπράντον Τόμας και Αντώνη Τσιφτσή, όμως όλα δείχνουν ότι θα δηλώσει "παρών" ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς!

Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου δούλεψαν μαζί με το τεχνικό επιτελείο πάνω στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα, μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα στο Βόλο, ακολούθησαν και πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης.

O Αντρίγια Ζίβκοβιτς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε στο ισχίο και προπονήθηκε κανονικά, φωνάζοντας παρών για την Κωνσταντινούπολη. Αντίθετα, οι Μπράντον Τόμας και Αντώνης Τσιφτσής υποβλήθηκαν σε θεραπεία και δούλεψαν στο γυμναστήριο και την πισίνα. Από τη στιγμή που δεν μπήκαν ούτε σήμερα σε πρόγραμμα προπόνησης, δεν υπολογίζονται για το ματς στην Τουρκία.

Την Τρίτη (24.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στο γήπεδο της Τούμπας, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Το απόγευμα η αποστολή του Δικεφάλου θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Κωνσταντινούπολη. Στις 20:00 θα διεξαχθεί στο Ali Sami Yen Stadium η συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου κι εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών.