Πιέρ Σαζ: Ο Ολυμπιακός ξεκινάει τις ευρωπαϊκές του "περιπέτειες" την Πέμπτη (26/9) κόντρα στη Λυόν και ο τεχνικός της γαλλικής ομάδας έκανε δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης λέγοντας ότι το παιχνίδι είναι μια μεγάλη πρόκληση, ενώ τόνισε ότι υπάρχει μεγάλος σεβασμός για τους Ερυθρόλευκους.

Παίκτες του Ολυμπιακού
Intime

«Συγχαρητήρια για αυτούς που κατέκτησαν το Conference League πέρυσι. Θα τους υποδεχθούμε με μεγάλο σεβασμό και καλοσύνη. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς να αντιμετωπίσουμε τον νικητή του Conference», είπε χαρακτηριστικά ο Σαζ και πρόσθεσε: «Είμαστε αποφασισμένοι να τα πάμε καλά στη φετινή διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός έχει ένα αρκετά ξεκάθαρο παιχνίδι στον τρόπο που αντιμετωπίζει τον αντίπαλο. Παίζει απευθείας στην επίθεση, ενώ ψάχνει συχνά μία δεύτερη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας. 

Έχουμε λίγο χρόνο για να κάνουμε ερωτήσεις στους εαυτούς μας, δεν πήραμε το αποτέλεσμα που περιμέναμε. Υπάρχει ένα πλήγμα στο ηθικό μετά από μία τέτοια απογοήτευση, αλλά δεν έχουμε χρόνο για να μελαγχολήσουμε. Επιστρέψαμε γρήγορα στη δουλειά για να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Το σύντομο χρονικό διάστημα μεταξύ των δύο ματς μας ευνοεί», είπε ο Πιέρ Σαζ.

Παίκτες του Ολυμπιακού
Intime