Σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα γυρίσει γρήγορα στις επιτυχίες δήλωσε ο Σαντιάγκο Έσε εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Λυών για το Εuropa League.

Στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (24/9) ο Αργεντινός αμυντικός χαφ είπε: «Καλησπέρα, είμαστε στην αρχή μιας νέας διοργάνωσης. Είμαστε μια ομάδα που τώρα μπαίνει σε αγωνιστικό ρυθμό. Έχουμε νέους παίκτες. Είμαστε μια ομάδα πάρα πολύ καλή, που θα γνωριστούμε σιγά σιγά μεταξύ μας. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να αλλάξουμε την ψυχολογία μας από το ένα παιχνίδι στο άλλο. Δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε.

Είμαστε εδώ για να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο. Θα διορθωθεί η εικόνα μας. Είναι πάρα πολύ καλό το γεγονός ότι έρχεται γρήγορα το επόμενο παιχνίδι. Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την εικόνα μας.

Ο Σαντιάγκο Έσε
ΙnTIme/ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Μιλάμε συνεχώς μεταξύ μας. Οι παίκτες με τους προπονητές και όλα το σταφ. Κάνουμε την αυτοκριτική μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε τον σεβασμό όλων. Παρ’ όλα τα λάθη, δεν πρέπει να μένουμε σε ένα κακό αποτέλεσμα. Πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε για να τα διορθώσουμε. Να δουλέψουμε και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Δουλεύουμε για να συνεχίσουν να σέβονται τον Ολυμπιακό, όπως έγινε πέρσι με την κατάκτηση του Europa Conference League».

Όσον αφορά τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχει με τον Ολυμπιακό από πέρσι, με την Αργεντινή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και τις αναμετρήσεις στη φετινή σεζόν, επισήμανε: «Νιώθω πάρα πολύ καλά. Είμαι πανέτοιμος να παίξω. Όταν δεν θα νιώθω καλά θα το πω στον προπονητή μου. Είχα ένα καλό διάλειμμα και ξεκουράστηκα, σωματικά και πνευματικά. Έκανα καλές διακοπές το καλοκαίρι. Είμαι εδώ και θέλω πάντα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό».

Ο Σαντιάγκο Έσε
ΙnTIme/ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ