Στο Metropolis 95.5 ο Ηλίας, ένας από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που επέβαινε στο πρώτο λεωφορείο που επέστρεφε από την Κωνσταντινούπολη μίλησε για  την κατάσταση που επικρατούσε εντός και εκτός του γηπέδου της Γαλατάσαραϊ.

Ο οπαδός του ΠΑΟΚ τόνισε ότι η καθυστέρηση στην αποχώρηση των φιλάθλων από το από το γήπεδο της Γαλατάσαραϊ διήρκεσε περισσότερο από ό,τι συνήθως, καταλήγοντας να φύγει από το σημείο στις 2:30 μετά τα μεσάνυχτα. «Στις 2:30 που λέω εγώ ήταν παρατεταγμένα όλα τα λεωφορεία σε τρεις σειρές και έπρεπε ο καθένας να φτάσει στο λεωφορείο του. Κάποια ήταν τούρκικα κι εγώ σε τουρκικό ήμουν, γιατί δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις το δικό μας. Μάλιστα, για τον ίδιο λόγο καθίσαμε στους Κήπους γύρω στις 3 ώρες... Στο "πήγαινε" είχαμε πολύ μεγάλη ταλαιπωρία», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως επεσήμανε, το λεωφορείο, που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη στις 4:00 τα ξημερώματα, έφτασε στα σύνορα περί τις 11:00 - 12:00, με έναν Ιταλό αστυνομικό να μεσολαβεί προκειμένου να έρθει πιο γρήγορα η τουρκική παρτίδα λεωφορείων που θα παραλάμβανε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Αναφερόμενος δε στην κατάσταση που επικρατούσε έξω από το γήπεδο, ο Ηλίας σχολίασε ότι πράγματι η παρουσία της αστυνομίας ήταν ισχυρή, κάνοντας λόγο ακόμη και για 5.000 πλήρως εξοπλισμένους αστυνομικούς, που άνοιξαν δρόμο για να περάσουν τα λεωφορεία.

«Μπήκαμε στο γήπεδο 10 λεπτά πριν τον αγώνα και κάναμε γύρω στους 3 ελέγχους. Στο γήπεδο, επειδή έχω κι ένα πρόβλημα υγείας, μου πήραν νερό, σάντουιτς, τα πάντα», είπε ο οπαδός που ετοιμάζει βιβλίο για τα ταξίδια που έχει κάνει υποστηρίζοντας την αγαπημένη του ομάδα.

Παράλληλα, ο 50χρονος Ηλίας ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια των ελέγχων αφαιρέθηκαν όλα τα ηλεκτρονικά τσιγάρα, οι αναπτήρες τα κέρματα και κάθε είδους αντικείμενο που θα μπορούσε να διαταράξει την ομαλότητα του αγώνα.

«Νιώθαμε ασφάλεια, δεν υπήρχε κάποιο θέμα, ήταν όλα εντάξει. Το μόνο που είχαμε εμείς ήταν με τον Τούρκο οδηγό, ο οποίος οδηγούσε σαν τρελός. Σε κάποια βάση θέλαμε να τον δείρουμε, γιατί έτρεχε πάρα πολύ και γι' αυτό και φύγαμε από Κήπους, γιατί ήθελε να φύγει πρώτος. Μεταξύ τους έκαναν διάφορα στο δρόμο, ζιγκ ζαγκ κτλ», πρόσθεσε.

Όσο για το αν θα ξαναπήγαινε, ο Ηλίας ήταν κατηγορηματικός: «Ναι, θα ξαναπήγαινα».