ΠΑΟΚ: Ο απίθανος Ντόμινικ Κοτάρσκι που έκανε βραδιά καριέρας χθες το βράδυ στην Τουρκία, κατέγραψε και ένα τρομερό στατιστικό. Ο κίπερ του ΠΑΟΚ κόντρα στη Γαλατασαράι αποσόβησε σουτ του Σάρα το οποίο έπιασε ταχύτητα 113 χλμ/ωρα!

Μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και την ήττα με 3-1, το βάρος έπεσε στον Κροάτη κίπερ, με το σύνολο των ΜΜΕ της Τουρκίας να υπογραμμίζει πως χωρίς εκείνον, θα είχαν αναμφίβολα μία πιο εύκολη και ευχάριστη βραδιά. Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, ο Κοτάρσκι έδειχνε να πατάει καλά, έχοντας εξαιρετικά αντανακλαστικά απέναντι σε μία επιθετική γραμμή που «δάγκωνε», πιέζοντας διαρκώς ψηλά.

Στο α΄ημίχρονο, η Γαλατασαράι είχε δυο μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθεί στην αναμέτρηση της πρεμιέρας της League Phase του Europa League μέσα σε 20 δευτερόλεπτα, όμως ο Κροάτης τερματοφύλακας φώναξε «παρών». Ο Όσιμεν απείλησε με σουτ στην κίνηση, ύστερα από λάθος του Ότο, αλλά ο Κοτάρσκι απέκρουσε σωτήρια, όπως έπραξε δευτερόλεπτα μετά και σε δυνατό σουτ του Σάρα.

Συγκεκριμένα, στο 27' η μπάλα στρώθηκε στον Βραζιλιάνο χαφ στο ύψος της περιοχής, που έπιασε βολίδα ταχύτητας 113 χλμ/ώρα αλλά ο πορτιέρε του ΠΑΟΚ το έβγαλε με εντυπωσιακή επέμβαση σε κόρνερ, τρελαίνοντας κυριολεκτικά τους Τούρκους.

Πηγή: metrosport.gr