Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά την ήττα με 2-0 στην πρεμιέρα του Europa League παραδέχθηκε ότι η Λιόν άξιζε τη νίκη και τόνισε πως η αλλαγή συστήματος, δεν μπορεί να τα διορθώσει όλα!

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ:

«Κάναμε λίγα πράγματα. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δε τις εκμεταλλευτήκαμε, μετά παίξαμε άσχημα αμυντικά και δίκαια η Λιόν πήρε τη νίκη.

Intime

Για την αλλαγή σχηματισμού:

Αλλάξαμε τη δομή, αλλάξαμε το σύστημα και τους παίκτες. Η πρόθεσή μας όμως δεν ήταν να αλλάξουμε την ιδέα του παιχνιδιού, Θέλαμε να παίξουμε επιθετικά και να ανέβουμε ψηλά. Ήμασταν αποδυναμωμένοι στα άκρα, δεν καταφέραμε όμως να ανέβουμε ψηλά, ο αντίπαλος αντίθετα ανέβηκε λόγω της ικανότητάς του και δεν τα καταφέραμε. Ο σκοπός είναι όταν αλλάζεις ένα σύστημα είναι να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Για να χάνεις ένα παιχνίδι κάτι δεν έχει λειτουργήσει σωστά".

Για τη συνέχεια της διοργάνωσης και το τι κρατάει από το ματς:

"Πάμε με σκοπό τα αποτελέσματα πάντα, να νικήσουμε το επόμενο ματς στην έδρα μας. Πρώτα θέλουμε να δούμε σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες μας ενόψει του αγώνα της Κυριακής. Θα έχουμε συνεχόμενα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη και θέλουμε να είναι στην καλύτερη κατάσταση".