Χωρίς εκπλήξεις είναι η αποστολή της Μπράγκα που ανακοίνωσε ο Κάρλος Καρβαλιάλ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη (3/10, 19:45) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League.

Η πορτογαλική ομάδα βρίσκεται από χθες το βράδυ στην Ελλάδα, έχοντας στο δυναμικό της και τους δύο πρώην "ερυθρόλευκους", Αντρέ Όρτα και Μπρούμα. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Τύπος της Πορτογαλίας, ο πρώτος υπολογίζεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα της αυριανής αναμέτρησης στο Φάληρο.

Συγκεκριμένα, στην 23μελή αποστολή της Μπράγκα συμπεριλήφθηκαν οι: Ματέους, Σα, Χόρνιτσεκ, Βίκτορ Γκόμεθ, Φερέιρα, Αρέι-Εμπί, Νιακατέ, Μαρίν, Ριμπέιρο, Καρβάλιο, Αντρέ Όρτα, Γκορμπί, Γκάρμπι, Μάρκες, Βασκονσέλος. Μπρούμα, Γκιτάνε, Ρικάρντο Όρτα, Ρότζερ, Ελ Ουαζανί, Γκάμπρι και Ρομπέρτο Φερνάντεθ. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Ρόμπσον Μπαμπού, Πάουλο Ολιβέιρα, Ζοάο Μουτίνιο και Ροντρίγκο Ζαλαζάρ. 

Η Μπράγκα θα κάνει την τελευταία της προπόνηση στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στις 19:00, ενώ στις 18:15 θα μιλήσει ο Καρβαλιάλ κι ένας ποδοσφαιριστής στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.