Νέα σπουδαία εμφάνιση ως δεξιός εξτρέμ έκανε ο Ροντινέι στο 3-0 του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπράγκα και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ετοιμάζεται να τον μονιμοποιήσει σε αυτή τη θέση.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Βάσκος τεχνικός ρωτήθηκε και για τον τραυματισμό του Τσικίνιο, για να πει σχετικά: «Για τον Τσικίνιο δεν έχουμε νέα, αύριο που θα γίνουν οι εξετάσεις θα έχουμε την τελική απάντηση. Ο Ροντινέι είναι ένας επιθετικός ακραίος παίκτης και είναι χαρούμενος στη θέση αυτή και μας δίνει πολλά πράγματα.

Η επίθεση είναι κάτι που του ταιριάζει και τον κάνει να αισθάνεται καλά, οπότε και για εμάς έχει πάει καλά αυτό το σχήμα».

Ο Ροντινέι
InTime/ ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, ο Μεντιλίμπαρ ανέφερε:

Για το πόσο βοήθησε τον Ολυμπιακό το πρώτο γκολ: «Σίγουρα πιστεύω πως ξεκινήσαμε καλά το ματς, αλλά στη συνέχεια το ματς ισορρόπησε και νομίζω πως το γκολ ήρθε στην καλύτερη στιγμή του αγώνα, προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Αυτό μας βοήθησε αρκετά ώστε στο δεύτερο ημίχρονο να ξεκινήσουμε δυνατά έχοντας το προβάδισμα στο σκορ και πιστεύω πως είχαμε την υπεροχή σε όλα τα επίπεδα. Επομένως, ναι, το γκολ πιστεύω ότι ήρθε στην καλύτερη στιγμή.

Σίγουρα το πρώτο γκολ που βάλαμε ήρθε σε μία καλή στιγμή για εμάς, γιατί είχαμε πιεστεί εκείνη την ώρα από τον αντίπαλό μας. Πάντα όμως η ιδέα μας είναι να πιέζουμε ψηλά και να κλέβουμε την μπάλα και όταν μπαίνει ένα γκολ πάντα όλες τις ομάδες τις βοηθάει αυτό».

Για το αν έχει φορμαριστεί ο Ολυμπιακός και για τον Μουζακίτη: «Ήταν ένα παιχνίδι μόνο, δεν μπορούμε να βγάζουμε συμπεράσματα από έναν αγώνα. Τώρα πήγαν τα πράγματα όπως θέλαμε, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι τα επόμενα ματς θα είναι ακόμη καλύτερα επειδή τώρα παίξαμε καλά. Πάντα τα πράγματα εξαρτώνται και από τον αντίπαλο, τώρα με την Μπράγκα μας βγήκαν όλα όσα θέλαμε στο γήπεδο, την Κυριακή μπορεί τα πράγματα να είναι εντελώς διαφορετικά. Η πρόθεσή μας είναι πάντα να παίζουμε έτσι. Όλοι ξέρουν, οι παίκτες και ο κόσμος τι θέλουμε να κάνουμε και όταν το κάνουμε, το αποτέλεσμα είναι καλό για εμάς. Είναι νέος όμως ο Μουζακίτης, μπορούμε να τον λέμε μικρό».