Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League από τη Στεάουα Βουκουρεστίου, η οποία αγωνιζόταν από το 52' με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Ολάρου. Οι Θεσσαλονικείς δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, είχαν και δύο δοκάρια με Ντεσπότοφ και Μιχαηλίδη, ωστόσο παίρνουν μέτριο βαθμό για τη συνολική τους εικόνα.

Χαρακτηριστικά είναι όσα γράφει η “Metrosport”. Για τρίτο σερί ματς, “συμμάχησαν” η αστοχία, η έλλειψη καθαρού μυαλού στις τελικές ενέργειες, η γκίνια και οι στιγμές αδράνειας στην άμυνα, καταδικάζοντας τον ΠΑΟΚ σε μια ακόμα ήττα, τη δεύτερη στην Ευρώπη, μετά το 3-1 στην Κωνσταντινούπολη από τη Γαλατάσαραϊ.

Δεν είχε σχέδιο

Ο ΠΑΟΚ έπαιζε μονότερμα τους Ρουμάνους από τη στιγμή που έμειναν με 10 παίκτες. Αλλά το μοναδικό σχέδιο ήταν οι γιόμες. Αξίζει να σημειωθεί, ότι δεν βγήκαν καθόλου οι αλλαγές στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο κόσμος έχει εκφράσει δυσαρέσκεια στο πρόσωπο του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος μετά το ματς μίλησε για τα λάθη των παικτών του, αλλά και την επόμενη μέρα. Ζήτησε δηλαδή να υπάρξει ομόνοια.

«Πριν από μία εβδομάδα ήμασταν ήρωες. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να αντιδράσουμε και να δουλέψουμε πολύ για να διορθώσουμε τα πράγματα. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να δημιουργούνται αντιπαλότητες. Πάντα προσπαθώ να μιλάω με καλά λόγια για όλες τις ομάδες. Να μην σπέρνουμε διχόνοια. Όσο για το νέο format του Europa League και την απώλεια των δύο αγώνων, είναι περίπλοκο για εμάς. Πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα. Να πάρουμε πόντους που είναι απαραίτητοι στα επόμενα παιχνίδια. Οι ήττες περιπλέκουν την κατάσταση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ρουμάνος.