Στον ευρωπαϊκό χαρακτήρα που «χτίζει» ο Ολυμπιακός αναφέρθηκε ο απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στην Σουηδία, Ηρακλής Αντύπας, μετά τη νίκη επί της Μάλμε (0-1).

«Σε τέτοιου στυλ παιχνίδια ο Ολυμπιακός είναι… μανούλα. Ο Μεντιλίμπαρ έχει βρει για αυτά τα ματς τους έντεκα που θέλει και οι παίκτες υπηρέτησαν το πλάνο στο 100%. Πίεσε και πάλι πολύ ψηλά, δεν επέτρεψε στη Μάλμε να κάνει build up και δεν δέχτηκε μεγάλες φάσεις. Η ομάδα έχει αποκτήσει πλέον ένα μέταλλο στην Ευρώπη, που συνεχίζεται από πέρσι. Πιστεύω πως θα μας απασχολήσει αρκετά και φέτος στην Ευρώπη. Αν κερδίσει σε δύο εβδομάδες τη Ρέιντζερς, ουσιαστικά θα εξασφαλίσει τη θέση του στο 9-24 και θα ρίχνει ματιές στο 1-8 που θα τον φέρει απευθείας στους ‘16’», τόνισε.

Παράλληλα σχολίασε την απόδοση των Ζέλσον και Ελ Κααμπί. «Με αυτά που κάνει ο Ζέλσον στο πρώτο ημίχρονο είναι να χαζεύεις. Είχε το δοκάρι, είχε την κούρσα που έδωσε την ασίστ στον Ελ Κααμπί και γενικά ήταν εξαιρετικός όσο είχε δυνάμεις. Ο Μαροκινός μέσα σε έναν χρόνο και κάτι μήνες πάει να γίνει πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας στην Ευρώπη», ανέφερε.

Για το πώς θα καλυφθεί το κενό του Ορτέγκα που θα λείψει για 3-4 εβδομάδες είπε: «Θα ενεργοποιηθεί ο Αποστολόπουλος, αλλά βλέπω και πολύ Κοστίνια. Υπάρχει και η λύση του Πιρόλα, που χθες τα πήγε καλά απέναντι στον πολύ γρήγορο Αλί, προτού φύγει με ενοχλήσεις».