Άγγελος Δανιήλ: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ και μίλησε για τη φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου έπειτα από την κλήρωση της φάσης των «16» και εξέφρασε την άποψη πως υπάρχει χρόνο για να δρομολογηθεί το που θα γίνει ο τελικός με βάση τις δύο φιναλίστ.

Για τον τελικό Κυπέλλου και το γήπεδο: «Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι όλα τα γήπεδα που έχουν προταθεί. Οι ημιτελικοί θα τελειώσουν φέτος αρχές Μαρτίου και υπάρχουν 2,5 μήνες για να δούμε που θα γίνει ο τελικός και να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Οι ημερομηνίες της κλήρωσης έγιναν με το σκεπτικό για να έχουμε χρόνο να εξετάσουμε όλα τα σενάρια. 

Το VAR θα υπάρχει αν το ζητήσει μία από τις δύο ομάδες, ή και οι δύο, σε αυτή τη φάση του Κυπέλλου. Μακάρι να ήμασταν σαν άλλες ευρωπαϊκές χώρες που έχουν άλλες πολλές εναλλακτικές. Θέλουμε να κάνουμε έναν τελικό αντάξιο των δύο φιναλίστ. Εμείς σαν Επιτροπή προτείναμε να γίνονται μονά παιχνίδια και να μπαίνουν όλες οι ομάδες από τους 64, οπότε να υπάρχουν εκπλήξεις. Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν το δέχθηκε όμως και έτσι πολλές φορές χάνει το ενδιαφέρον του». είπε ο Άγγελος Δανιήλ.