Facebook Pixel Γιώργος Κομίνης: ’’Γιατί δεν έδωσα πέναλτι στον Κρέσπο στο Βόλο - Αυτό έγινε με τον Όσκαρ Γκαρθία’’ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-12 18:21:00

Αποκαλύψεις Κομίνη: ’’Γιατί δεν έδωσα πέναλτι στον Κρέσπο στο Βόλο - Αυτό έγινε με τον Όσκαρ Γκαρθία’’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αποκαλύψεις Κομίνη: ’’Γιατί δεν έδωσα πέναλτι στον Κρέσπο στο Βόλο - Αυτό έγινε με τον Όσκαρ Γκαρθία’’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρώην διαιτητής μίλησε για όλους και για όλα, σε μια συνέντευξη - χείμμαρρο.

Ο Γιώργος Κομίνης ''έσπασε'' τη σιωπή του και παραχώρησε συνέντευξη στους Betarades, όπου μίλησε για την πορεία του στο χώρο της διαιτησίας και σχολίασε αρκετά κρίσιμα παιχνίδια που έχει δει ή έχει διαιτητεύσει. Χωρίς να στέκεται στον περιβόητο αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ το 2018 για το πρωτάθλημα, καθώς θα υπάρξει και δεύτερο μέρος της συνέντευξης, εστίασε σε άλλους αγώνες και ένας εξ αυτών ήταν ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας στο Βόλο το 2017.

Ο Κομίνης τόνισε πως η κατάσταση με τα επεισόδια μεταξύ των οργανωμένων οπαδών των δύο δικεφάλων επηρέασε τη διαιτητική ομάδα και δε θα μπορούσε να γίνει κι αλλιώς, μιας και είχε ξεσπάσει πραγματικός ''πόλεμος'' στην πεζογέφυρα. Για το οφσάιντ γκολ του Ενρίκε που έδωσε την κούπα στον ΠΑΟΚ ομολόγησε το οφθαλμοφανές λάθος του επόπτη και ανέφερε πως ο ίδιος δε θα έδινε πέναλτι στον Κρέσπο, παρά μόνο αν ήταν παράβαση - ''μαρς''. 

Για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό το 2018 που είχε διακοπεί λόγω του τραυματισμού του Όσκαρ Γκαρθία, δήλωσε: «Μπήκα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μαζί με τον γιατρό και ήμουν μπροστά στην εξέταση. Είχε μια εκδορά και ένα πρήξιμο. Δεν λέει κανείς ότι δεν το βρήκε το χαρτί, φαίνεται και στο video. Τότε λέγανε τι ζημιά να του έκανε ένα ρολό ταμειακής μηχανής. Δεν μπορώ να πω ότι ο Ολυμπιακός πήγε και είπε εγώ θα φύγω με το παραμικρό».

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags