Facebook Pixel Sportdog.gr | Φερνάντες: ’’Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα - Είναι ώρα να βρω τον ρυθμό μου’’ (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-11 17:35:00

Φερνάντες: ’’Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα - Είναι ώρα να βρω τον ρυθμό μου’’ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Φερνάντες: ’’Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα - Είναι ώρα να βρω τον ρυθμό μου’’ (ΦΩΤΟ)

Ο παίκτης της ΑΕΚ γύρισε στη δράση στο πρόσφατο ματς με τον Ολυμπιακό, πήρε ακόμη περισσότερο χρόνο με τον Άρη και έστειλε μήνυμα.

Ο Πάολο Φερνάντες είναι και πάλι εδώ, φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ και ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης, που είχε ταλαιπωρηθεί επί μακρόν από τραυματισμό, έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω των social media!

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Μπορώ επίσημα να πω ότι επέστρεψα ύστερα από επτά μεγάλους μήνες. Πρώτα λεπτά συμμετοχής ύστερα από μία μακρά περίοδο. Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα ύστερα από όλους τους δύσκολους μήνες, το να παίξω σε αυτό το υπέροχο γήπεδο. Είμαι απλώς ευγνώμων στους ανθρώπους που συνέβαλαν στην επιστροφή μου.

Πρώτα από όλα στον γιατρό Μπαραστεγκί που έκανε τη χειρουργική επέμβαση. Επίσης πολύ-πολύ σημαντικοί ο Ενρίκε και ο Φάμπιο και όλοι οι άνθρωποι που δουλεύουν στην ομάδα της ΑΕΚ και στους οπαδούς για τη βοήθεια και την αγάπη τους, μέσα σε όλη αυτή την περίοδο.

Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους ανθρώπους που αγαπώ, γιατί με υποστήριξαν ιδιαίτερα τις μέρες που ήμουν πεσμένος. Είμαι ενθουσιασμένος για το τι ακολουθεί τώρα! Είναι ώρα για να βρω τον ρυθμό μου και να είναι πάλι ο εαυτός μου. Σας ευχαριστώ».

Δείτε τη δημοσίευση:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PAOLO FERNANDES ✨ (@paolofernandes_)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags