Facebook Pixel ''Αυτοκρατορικά'' κόλπα από Τερίμ: Έβαλε τον Κώτσιρα σε 4 θέσεις, στράικερ τον Ακαϊντίν και όχι μόνο!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-18 00:52:00

''Αυτοκρατορικά'' κόλπα από Τερίμ: Έβαλε τον Κώτσιρα σε 4 θέσεις, στράικερ τον Ακαϊντίν και όχι μόνο!

Sportdog Team
''Αυτοκρατορικά'' κόλπα από Τερίμ: Έβαλε τον Κώτσιρα σε 4 θέσεις, στράικερ τον Ακαϊντίν και όχι μόνο!

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έκανε... αλχημείες στο ντέρμπι του Φαλήρου και δικαιώθηκε, αφού η ομάδα του πήρε την πολυπόθητη πρόκριση.

Παναθηναϊκός μεγάλος και τρανός πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και για να συμβεί αυτό, ο Φατίχ Τερίμ έπρεπε να κάνει παρεμβάσεις άνευ προηγουμένο λόγω μικρού ροτέισον!

Πάμε στις... τομές του Τούρκου κόουτς: Νούμερο 1, Γιάννης Κώτσιρας. Ο Έλληνας άσος έπαιξε σε τέσσερις διαφορετικές θέσεις, αλλά ποτέ ως δεξί μπακ! Άρχισε ως αμυντικός μέσος, από το 67'  συνέχισε ως «8-10άρι». Στην αγωνιώφη παράταση αγωνίστηκε κατά διαστήματα τόσο ως δεξιός εξτρέμ όσο και ως αριστερός εξτρέμ!

Νούμερο 2, η αλλαγή που ''τρέλανε'' άπαντες: αυτή του Ακαϊντίν. Ο Τούρκος στόπερ αντικατέστησε τον Άντραζ Σπόραρ στο 105', αλλά αυτός μπήκε ως φορ, μιας και ήταν νοκ άουτ οι Ιωαννίδης - Γερεμέγεφ! Έχει και συνέχεια. Ο Αράο έπαιξε και ως στόπερ και ως χαφ. Ο Αϊτόρ και ως εξτρέμ και ως δεύτερος επιθετικός. Ο Μαντσίνι και ως εξτρέμ και ως «10».  .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γυρίζει σελίδα ο ΠΑΟ - Κάνει τη διαφορά πλέον ο Βέρμπιτς, "φαινόμενο" ο Κώτσιρας - "Kαμπανάκι" για Τερίμ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags