Νίκος Αθανασίου: Για τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο έμπειρος ρεπόρτερ, που αναφερόμενος αρχικά στην πιθανή ενδεκάδα σημείωσε ότι αυτή θα μοιάζει περισσότερο με εκείνη που επέλεξε ο Τερίμ στο ματς πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

«Πιστεύω πως η ενδεκάδα θα είναι πιο κοντά σε αυτή που έπαιξε με τον Ολυμπιακό. Δηλαδή να επιστρέψει στο τέρμα ο Ντραγκόφσκι, στα μπακ οι Κώτσιρας και Χουάνκαρ, με στόπερ Αράο και Γεντβάι. Στο κέντρο βλέπω επιστροφή Ρούμπεν, με Τσέριν και Μπακασέτα, δεξιά τον Παλάσιος, αριστερά τον Μπερνάρ και στη θέση του φορ είναι ανοιχτό για Γερεμέγεφ και Σπόραρ.

Ο Ιωαννίδης θα είναι εκτός, δεν δίνω πολλές πιθανότητες να είναι και στο ματς με τη Λαμία, για να είναι έτοιμος στον επαναληπτικό της επόμενης Τετάρτης. Στον Παναθηναϊκό κάηκαν με τον χηλό βάζοντας τον Ιωαννίδη να παίξει με τον Ατρόμητο και τώρα φυσάνε και το γιαούρτι. Ο στόχος του Παναθηναϊκού δεν είναι να αποκλείσει τον ΠΑΟΚ, αλλά να πάρει το Κύπελλο, όπως και το πρωτάθλημα», είπε ο Νίκος Αθανασίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόλις έσκασε: Κίνδυνος να χάσει το ματς με Κηφισιά στα δικαστήρια ο Βόλος μετά το "μαϊμού" του Μπέου!