Facebook Pixel Εμάνουελ Σάκιτς: ’’Οι παίκτες θα... πετάνει με Παναιτωλικό’’
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-06 00:52:00

Το "φωνάζει" πρώην του Άρη: ’’Οι παίκτες θα... πετάνε με Παναιτωλικό με τη βοήθεια του κόσμου’’

Sportdog Team
Το "φωνάζει" πρώην του Άρη: ’’Οι παίκτες θα... πετάνε με Παναιτωλικό με τη βοήθεια του κόσμου’’

Ακόμη και πρώην παίκτες της ομάδας περιμένουν με αγωνία τη μεγάλη ρεβάνς με τον Παναιτωλικό για μια θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο Metropolis 95.5 παραχώρησε συνέντευξη ο Εμάνουελ Σάκιτς, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη και νυν της ΤΣΣΚΑ Σόφιας να μιλάει για τη συνάντηση που είχε στη Θεσσαλονίκη με παλιούς του συμπαίκτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Συναντηθήκαμε με παλιούς μου συμπαίκτες, είχαμε ρεπό χθες από προπονήσεις, έτσι βρήκα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον Μπράμπετς και τον Ρόουζ ώστε να πούμε τα νέα μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο "εμπόδιο" για τον τελικό Κυπέλλου - Διαφωνία στον Άρη με... Καρυπίδη και ΕΠΟ για το ΟΑΚΑ!

Για τον Άρη: «Πέρασα πολύ ωραία χρόνια, έχω υπέροχες αναμνήσεις από τον κόσμο, από την έδρα μας και μου δημιουργεί ωραία συναισθήματα το να μιλάω για την ομάδα. Όταν μιλάω για τον Άρη σε τρίτους λέω ότι πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα με κόσμο που βρίσκεται παντού. Σκεφτείτε ότι όταν ήρθα πρώτη φορά στη Βουλγαρία συναντούσα ακόμα φίλους της ομάδας καθώς έρχονται πολλοί Έλληνες εδώ».

Για τον ημιτελικό: «Αύριο είναι η ημέρα του ημιτελικού, υπήρξαν ευνοϊκές συνθήκες και νομίζω ότι είναι πολύ πιθανό να βρεθεί η ομάδα στον τελικό και θεωρώ ότι έχει ένα αβαντάζ από τον πρώτο αγώνα. Οι παίκτες θα... πετάνε με τη βοήθεια και του κόσμου ,που θα βγάζει ''φωτιές''. Εύχομαι στην ομάδα να κατακτήσει τον τίτλο, θα υποστηρίζω την ομάδα από την τηλεόραση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags