Κεντρικό πρόσωπο ήταν η Στεφανί Φραπάρ με τον Άρη να έχει παράπονα από τη διαιτησία.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

Για τον τελικό Κυπέλλου: «Επουδενί δεν ευθύνεται η Γαλλίδα ρέφερι για όσα άσχημα έγιναν στον τελικό. Η ΚΕΔ είδε μια ρέφερι που ότι είδε, το σφύριξε. Άλλωστε ο κανονισμός είναι κανονισμός χωρίς εκπτώσεις και η συνάδελφος έδειξε συνέπεια στο παιχνίδι. Αυτοί που λένε για λιγότερες κάρτες και κάνουν λόγο για διαχείριση, ένα σας λέω. Αυτή η… περίφημη διαχείριση έφερε εδώ και μερικά χρόνια τους ξένους διαιτητές στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το αν αντέχουν εν τέλει οι Έλληνες παράγοντες την απόλυτη δικαιοσύνη το περίφημο 50-50: «Οι ομάδες και οι ιδιοκτήτες έχουν τα συμφέροντά τους και διαμαρτύρονται. Ο διαιτητής πρέπει να εφαρμόζει τον κανονισμό. Όταν το κάνει, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και το αποδέχονται οι παράγοντες, γιατί όλοι αντιλαμβάνονται τον δίκαιο διαιτητή».

Για την επίθεση στην Φραπάρ στο τέλος του τελικού: «Καταρχάς να υπενθυμίσω σε όλους, πως είμαστε υπό επιτήρηση μετά τα συμβάντα του πρόσφατου παρελθόντος και η εντολή ήταν πως δεν θα αποσταλούν ξανά ξένοι διαιτητές στην περίπτωση που αγγίξουν αξιωματούχο αγώνα. Μετά τα όσα είδαν όλοι, δεν ξέρω αν στο επόμενο πρωτάθλημα η ΟΥΕΦΑ κλείσει την κάνουλα. Ο κ. Ροσέτι που είναι την Αθήνα για τον τελικό του Conference league έχει πλήρη γνώση για ότι συμβαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα αποφασίσει. Στο Βόλο τώρα να πω ,πως με τη λήξη τρέξαμε με τον κ. Φρόιντφελντ στα αποδυτήρια ,όπου αντικρύσαμε μια ψύχραιμη Φραπάρ. Υπήρχε ένταση, αλλά όχι κλάματα κλπ που διάβασα. Ο κ Φρόιντφελντ έκανε το feedback, η ρέφερι ακολούθως συζήτησε ήρεμα μαζί μας και το θέμα έκλεισε ,αφού για την ΚΕΔ η διαιτησία δεν επηρέασε την έκβαση της αναμέτρησης».