Λιονέλ Μέσι - Μπαρτσελόνα: Η Μπαρτσελόνα επέστρεψε φορτσάτη στο... restart της La Liga, συντρίβοντας με 4-0 τη Μαγιόρκα εκτός έδρας για την 28η αγωνιστική.

Από το πρώτο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα «καθάρισε» την υπόθεση νίκη με δύο γκολ, μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Βιδάλ αλλά και στο 37ο με τον Μπρέθγουειτ να σκοράρει για πρώτη φορά ως... Καταλανός. Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι, ο Άλμπα στο 79ο λεπτό έκανε το 0-3, ενώ το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μέσι στο 93ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό 0-4.

Η Μπαρτσελόνα αύξησε προσωρινά την διαφορά της από την Ρεάλ στους πέντε βαθμούς, έχοντας 61, ενώ η Μαγιόρκα παρέμεινε στην 18η με 25 βαθμούς. 

Μαγιόρκα (Βιθέντε Μορένο): Ρέινα – Πόθο, Βάλιεντ, Ραΐγιο, Σάστρε (46' Φραν Γάμεθ) – Ντάνι Ροδρίγεθ, Σάλβα Σεβίγια (84' Αμπντόν), Πεδράθα (57' Μπαμπά), Κούμπο – Ερνάντες (46' Λάγο Ζούνιορ), Μπούντιμιρ (84' Σαλιμπούρ).

Μπαρτσελόνα (Κίκε Σετιέν): Τερ Στέγκεν – Σέρτζι Ρομπέρτο (71' Σεμέδο), Πικέ, Αραούχο, Τζόρντι Άλμπα – Μπουσκέτς (71' Αρτούρ), Ντε Γιονγκ (84' Ζούνιορ), Βιδάλ (46' Ράκιτιτς) - Μέσι, Μπρέιθγουεϊτ, Γκριεζμάν (57' Σουάρες).