Μπαρτσελόνα: Εκτός Champions League για πρώτη φορά μετά το 2001 έμειναν οι Καταλανοί, με το Europa League να είναι η διοργάνωση που θα συνεχίσουν, όμως όπως όλα δείχνουν ο αποκλεισμός θα φέρει πολύ σημαντικές αλλαγές στον σύλλογο με την διοίκηση να έχει πάρει αποφάσεις που δεν περίμενε κανείς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του RAC1 της Βαρκελώνης  στην έξοδο θα βρεθεί ο Αντρέ Τερ Στέγκεν, μιας και όπως δήλωσε ο Ζεράρντ Ρομέρο δεν θεωρείται πια ο... βράχος της άμυνας και με μια πρόταση περίπου στα 40 εκατομμύρια θα δει την... έξοδο, ενώ το ίδιο πρόκειται να συμβεί και με τον Σερζίνιο Ντεστ, που παρά το γεγονός ότι ήρθε το 2020 και θεωρήθηκε τεράστιο πρότζεκτ, δεν κατάφερε να αναταποκριθεί.

Αυτό όμως που σοκάρει είναι το γεγονός πως ανάμεσα σε αυτούς που πρόκειται να φύγουν είναι και ο Φρέντι Ντε Γιονγκ, που παρά το γεγονός ότι ο Τσάβι τον θέλει στην ομάδα οι μέτριες εμφανίσεις του, αλλά και τα οι απολαβές του, κάνει τη διοίκηση να σκέφτεται να τον δώσει με ένα ποσό πάνω από 80 εκατομμύρια.

Παράλληλα η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα πάντα με το RAC1, κατά 99% θα προχωρήσει την υπόθεση του Φεράν Τόρρες, που αγωνίζεται στην Μάντσεστερ Σίτι, τον Ιανουάριο.