Facebook Pixel Μπαρτσελόνα: Απίστευτο deal Μπαρτσελόνα - Spotify - Όλες οι... χρυσές λεπτομέρειες (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-08 21:18:00

Απίστευτο deal Μπαρτσελόνα - Spotify - Όλες οι... χρυσές λεπτομέρειες (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίστευτο deal Μπαρτσελόνα - Spotify - Όλες οι... χρυσές λεπτομέρειες (ΦΩΤΟ)

Οι Καταλανοί αποφάσισαν να γυρίσουν... σελίδα και ήρθαν σε συμφωνία με την γνωστή εταιρεία, μια κίνηση που θα βάλει στα ταμεία τους  280 εκατομμύρια ευρώ σε διάστημα τριών ετών.

Μπαρτσελόνα: Άμεσα πρόκειται να πέσουν οι υπογραφές μεταξύ των Καταλανών με την Spotify για τα επόμενα τρία χρόνια, με τους Μπαλουγκράνα να βάζουν στα ταμεία τους ποσό κοντά στα 280 εκατομμύρια ευρώ, με την RAC1 να αναφέρει πως το deal έχει ήδη ολοκληρωθεί και το μόνο που μένει είναι η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι Καταλανοί θα εισπράξουν 280 εκατομμύρια ευρώ από το Spotify για τρεις σεζόν (93 ανά σεζόν), σε συμφωνία χορηγίας που περιλαμβάνει τις φανέλες της ανδρικής και γυναικείας ομάδας, την προπονητική φανέλα και τα δικαιώματα και για την ονομασία του «Καμπ Νόου» από την επόμενη χρονιά.

Η συγκεκριμένη συμφωνία θα γιγαντώσει την Μπαρτσελόνα μιας και στην τωρινή διαφήμιση που έχει με την Rakuten παίρνει 55 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν 3,5 εκατομμύρια ευρώ από την Stanley για τη γυναικεία φανέλα και 10 εκατομμύρια ευρώ από την Beko στο τελευταίο συμβόλαιο, που αρχικά ήταν εννέα εκατομμύρια ευρώ παραπάνω.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags