Μπαρτσελόνα: Ξανά στο προσκήνιο είναι το Barcagate μιας και λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη των πληρωμών από πλευράς Καταλανών προς την εταιρεία του πρώην αντιπροέδρου διαιτησίας της ισπανικής ομοσπονδίας, Χοσέ Μαρία Ενρίκες Νεγκρέιρα, νέα στοιχεία ήρθαν στην επιφάνεια για την διαπλοκή και τη διαφθορά που υπήρξε στον σύλλογο κατά την προεδρία του Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου. 

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Objective ο πρώην πρόεδρος των Καταλανών προχώρησε σε πληρωμές ύψους 7,2 εκατομμυρίων ευρώ προς Μέσα και πιο συγκεκριμένα έδωσε στην καταλανική εφημερίδα «Sport» 939.600 ευρώ με απευθείας πληρωμή και 1,35 εκατ. ευρώ σε συνάλλαγμα, στην Mundo Deportivo ποσό 1,71 εκατ. ευρώ και στο El Periodico 1,32 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Μπαρτσελόνα έδωσε χρήματα ακόμα σε έναν τοπικό σταθμό της Καταλανίας που δεν είχε καν επίσημη άδεια υπό την εταιρεία Tantimer SL, η οποία ήταν η μοναδική που έλαβε χρήματα από την πρώτη (2015/16) ως την τελευταία σεζόν του Μπαρτομέου (2020/21) και έλαβε περισσότερα συγκριτικά με ΜΜΕ ευρείας κλίμακας όπως η Cadena Ser, το COPE και το Rac1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος… Μαρσέλο στον Ολυμπιακό - Φεύγει και δεύτερο όνομα τα επόμενα 24ωρα - Πάει Αμερική!