Facebook Pixel La Liga: Πήρε το ντέρμπι με την Σοσιεδάδ η Ατλετίκ με σούπερ Ινιάκι - Ήττα... σοκ για Βιγιαρεάλ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-15 19:43:00

Πήρε το ντέρμπι με την Σοσιεδάδ η Ατλετίκ με σούπερ Ινιάκι - Ήττα... σοκ για Βιγιαρεάλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Η «βόμβα» της Βιγιαρεάλ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» (3-2 την Ρεάλ Μαδρίτης), μάλλον επηρέασε... αρνητικά το «κίτρινο υποβρύχιο». Η Βαγιαδολίδ των 10 παικτών από το 75΄ (αποβλήθηκε ο Πεσολάνο), κατάφερε να «φρενάρει» το συγκρότημα του Κίκε Σετιέν.

La Liga: Η «βόμβα» της Βιγιαρεάλ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» (3-2 την Ρεάλ Μαδρίτης), μάλλον επηρέασε... αρνητικά το «κίτρινο υποβρύχιο». Η Βαγιαδολίδ των 10 παικτών από το 75΄ (αποβλήθηκε ο Πεσολάνο), κατάφερε να «φρενάρει» το συγκρότημα του Κίκε Σετιέν μέσα στο «Θεράμικα» και με το 2-1 να πάρει τεράστια βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην κορυφαία κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος (προσωρινά βρίσκεται στο +5 μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού).

Μετά από 6 αγωνιστικές χωρίς ήττα και 3 σερί νίκες, η Βιγιαρεάλ γνώρισε μία οδυνηρή ήττα, που της στέρησε τη δυνατότητα να βρεθεί στο -1 από την τέταρτη θέση (Σοσιεδάδ). Βάσει των αποτελεσμάτων του τελευταίου καιρού άπαντες είχαν μεγάλα όνειρα, ωστόσο, ήρθε το «χαστούκι» από την Βαγιαδολίδ να τους επαναφέρει στην... πραγματικότητα. 

Η δεύτερη εντός έδρας νίκη της Αθλέτικ Μπιλμπάο εντός του 2023 (προερχόταν από 1-2-3) απέναντι στην Σοσιεδάδ (2-0) διατηρεί την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε «ζωντανή» στο κυνήγι ενός ευρωπαϊκού «εισιτηρίου».

Το ντέρμπι στην χώρα των Βάσκων κρίθηκε από τα δύο γκολ του Ινάκι Γουίλιαμς, ένα σε κάθε ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους παρά την ήττα τους να διατηρούν τη διαφορά του +4 από την 5η Βιγιαρεάλ, ωστόσο, εάν η Μπέτις αργότερα επικρατήσει της Εσπανιόλ, τότε θα πλησιάσει στο -3 από την 4η θέση.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags