Facebook Pixel Αποκάλυψη Χάμες: ’’Με ήθελαν Παρί και Μάντσεστερ Σίτι - Αυτός είναι ο λόγος που πήγα στη Ρεάλ Μαδρίτης’’
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-06 02:59:00

Αποκάλυψη Χάμες: ’’Με ήθελαν Παρί και Μάντσεστερ Σίτι - Αυτός είναι ο λόγος που πήγα στη Ρεάλ Μαδρίτης’’

Sportdog Team
Αποκάλυψη Χάμες: ’’Με ήθελαν Παρί και Μάντσεστερ Σίτι - Αυτός είναι ο λόγος που πήγα στη Ρεάλ Μαδρίτης’’

Ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής μίλησε για την επιλογή του να πάει στη Βασίλισσα πριν 9 χρόνια.

Συνέντευξη στη Mundo Deportivo παραχώρησε ο Κολομβιανός άσος, δίνοντας το παρασκήνιο της μεταγραφής του στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2014 μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο σπουδαίος παίκτης που φόρεσε και τη φανέλα του Ολυμπιακού τόνισε ότι Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Σίτι τον ήθελαν, αλλά δεν μποόρεσαν να τον πείσουν.

Ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η Μάντσεστερ Σίτι και η Παρί Σεν Ζερμέν με ήθελαν τότε. Μου έδιναν περισσότερα χρήματα. Στο τέλος, αυτός που με έπεισε ήταν ο Φλορεντίνο Πέρεθ. Με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε: «Θέλεις λεφτά ή δόξα;». Του απάντησα πως θέλω δόξα και μου είπε ότι η υπόθεση έχει τελειώσει. Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης».

Όσο για την καριέρα του στη Ρεάλ, σημείωσε:

«Νομίζω πως ήμουν καλός για τρεις σεζόν. Είχα 40 γκολ και 42 ασίστ. Στην πρώτη μου χρονιά μάλιστα είχα 17 γκολ και 18 ασίστ. Ήταν καλά νούμερα για έναν μέσο. Αλλά είχα δίπλα μου τρεις τύπους που ο καθένας τους έβαζε τουλάχιστον 40 γκολ τον χρόνο. Ήταν ο Μπέιλ, ο Μπενζεμά και ο Κριστιάνο Ρονάλντο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έκλεισε αμέσως το γυμναστήριο ο Καρβαλιάλ - Αποφασίζει με το μάτι, όχι με εργομετρικά - Τι θα κάνει με Φορτούνη"!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags