Facebook Pixel Νεμάνια Ράντονιτς: Ο Ολυμπιακός τον... παράτησε και πάει La Liga - Αυτή η ομάδα "κλείνει" Ράντονιτς!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-30 10:49:00

Ο Ολυμπιακός τον... παράτησε και πάει La Liga - Αυτή η ομάδα "κλείνει" Ράντονιτς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο Ολυμπιακός τον... παράτησε και πάει La Liga - Αυτή η ομάδα "κλείνει" Ράντονιτς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Ερυθρόλευκοι άφησαν την περίπτωσή του λόγω των υψηλών απαιτήσεων της Τορίνο και τελικά ο Σέρβος εξτρέμ θα συνεχίσει στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Το όνομα του Νεμάνια Ράντονιτς "έπαιξε" για αρκετές ημέρες στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ωστόσο η περίπτωσή του δεν ευδοκίμησε, καθώς οι Πειραιώτες αποφάσισαν ότι οι απαιτήσεις της Τορίνο ήταν αρκετά υψηλές για να προχωρήσει το όποιο deal.

Τελικά, ο 27χρονος εξτρέμ συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μαγιόρκα και μάλιστα εντός της ημέρας θα βρεθεί στην Ισπανία ώστε να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στην ομάδα του Χαβιέ Αγκίρε.

Ο Ράντονιτς θα αποκτηθεί από την Μαγιόρκα με την μορφή δανεισμού από την "Γκρανάτα", ενώ σύμφωνα με Μέσα της Ιταλίας και της Ισπανίας, στο deal θα υπάρχει και ρήτρας αγοράς 2-3 εκατομμυρίων ευρώ.

Φέτος, ο διεθνής Σέρβος άσος έχει 11 εμφανίσεις με 3 γκολ και 1 ασίστ με την φανέλα της Τορίνο, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων και σε Ρόμα, Μαρσέιγ, Μπενφίκα, Ερυθρό Αστέρα, Χέρτα και Παρτιζάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τάσεις φυγής o Χουάνγκ - Πληρώνει... Ολυμπιακό η ΑΕΚ - Εντολή Αλαφούζου για Μαξίμοβιτς, χαλάει μεταγραφή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags