Facebook Pixel Sportdog.gr | Σοκάρει πασίγνωστος παίκτης: «Θα κάνω παλαιολιθική δίαιτα και ας πεθάνω»
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-10 05:23:00

Σοκάρει πασίγνωστος παίκτης: «Θα κάνω παλαιολιθική δίαιτα και ας πεθάνω»

Sportdog Team
Σοκάρει πασίγνωστος παίκτης: «Θα κάνω παλαιολιθική δίαιτα και ας πεθάνω»

Ποδοσφαιριστής επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάρκος Γιορέντε μίλησε στο Cadena SER για τα συναισθήματά του πριν από τον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Champions League που φέρνει την ομάδα του εναντίον της Ντόρτμουντ.

"Είμαι ήρεμος αυτή τη στιγμή. Θα υπάρξει καιρός για νευρικότητα την Τετάρτη. Είναι καλό να το ζεις ήρεμα. Ανυπομονώ για το παιχνίδι και νομίζω ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς", εξομολογήθηκε.

Ο Ισπανός μέσος αναφέρθηκε και στην παλαιολιθική διατροφή που κάνει: «Με την παλαιολιθική διατροφή θα πάω 100%. Είναι τρόπος ζωής. Με αυτό θα ζήσω και με αυτό θα πεθάνω... Έτσι είναι. Το κάνω για την υγεία, και όχι λόγω ποδοσφαίρου. Είμαι ξεκάθαρος ότι όταν τελειώσω την καριέρα μου, θα συνεχίσω να φροντίζω τον εαυτό μου εξίσου ή περισσότερο από τώρα.»

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής μίλησε για τα κλειδιά της παλαιολιθικής δίαιτας: "Τρως ό,τι τρώγονταν στην παλαιολιθική εποχή... Θα έπρεπε να εξαφανίσεις όλα τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα. Μην τα κοιτάς καν. Και επίσης τα δημητριακά. Όλα αυτά είναι ζυμαρικά, ψωμί, σιτάρι, ρύζι, αυτό είναι έξω και επίσης γαλακτοκομικά έξω. Μόνο τυριά υψηλής ποιότητας. Τρώω τα πάντα. Κρέας, όπως η μπριζόλα που λατρεύω. Ψάρια, αυγά, λαχανικά. Και υδατάνθρακες όπως πατάτες, γλυκοπατάτες και μανιόκα."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags