La Liga: Στην μεγάλη κατηγορία του Ισπανικού Πρωταθλήματος επέστρεψε η Εσπανιόλ του Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ που βρίσκεται στην transfer list του ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε με 2-0 στην έδρα της απέναντι στην Οβιέδο και έκανε check in για τη La Liga από την οποία απουσίασε για έναν χρόνο.

Ο Ισπανικός σύλλογος επέστρεψε από το 1-0 του πρώτου αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων και με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο από τον αρχηγό της, Χάβι Πουάδο, στο 44' και στο 45+2' ήταν η μεγάλη νικήτρια του δεύτερου τελικού κάτι που την στέλνει στη μεγάλη κατηγορία.

Τώρα που οι Ισπανοί ανέβηκαν στην πρώτη κατηγορία ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί να καταβάλει το ποσό των 600.000 ευρώ αν θέλει να τον κάνει δικό του, ποσό το οποίο προβλέπεται από το buy out που υπάρχει στο συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ ο Δικέφαλος εξέφρασε με επίσημο πλέον τρόπο το ενδιαφέρον του για τον Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ καταθέτοντας επίσημη πρόταση στην Εσπανιόλ για την απόκτησή του.

Πρόκειται για μια πρόταση η οποία εμφανίζει μια απόσταση από τα όσα απαιτούν οι Καταλανοί, ωστόσο υπάρχει «χώρος» διαπραγμάτευσης και συνέχισης των συζητήσεων και επαφών, πάνω στις οποίες εργάζεται ο ΠΑΟΚ ώστε να πετύχει το «ναι» της Εσπανιόλ και του 32χρονου επιθετικού.

Πηγή: metrosport.gr