Ο Γάλλος σούπερ σταρ δεν έχει κάνει τίποτα, σύμφωνα με την δικηγόρο του, η οποία είπε: «Δεδομένου ότι δεν συνέβη τίποτα - και αν πρόκειται πραγματικά για αυτόν - και στο βαθμό που υπάρχουν 10.000 κάμερες σε ένα ξενοδοχείο, είναι καλύτερα . Όπως έχουμε δει σε άλλες πρόσφατες ιστορίες αθλητών στο εξωτερικό, χάρη στις κάμερες και τους διαδρόμους του ξενοδοχείου, μπορούμε να γνωρίζουμε ακριβώς τι συνέβη ή τι δεν συνέβη».

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, όπως αναφέρει η δικηγόρος του, είναι ήρεμος: «Είναι πολύ ήρεμος γιατί ξέρει τι δεν έχει κάνει. Παρακολουθεί αυτή την επίθεση από απόσταση, αν και είναι κάπως προστατευμένος από αυτήν. Σίγουρα σε επηρεάζει. Επαναλαμβάνω, είναι 25 ετών. Μια κατηγορία σαν αυτή -αν και δεν ξέρουμε αν στρέφεται εναντίον του- τα ΜΜΕ δεν θα διστάσουν να πουν ότι στρέφεται εναντίον του. Από εκεί και πέρα, είναι σίγουρα δύσκολο να ζήσεις με αυτό, ακόμα κι αν δεν είναι στο μυαλό σου. Ελπίζω να καταφέρει να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ στο επόμενο ματς».

«Κάποιος ήξερε ότι θα πήγαινε στη Στοκχόλμη»

Ο φορ της Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται προ ημερών να βρέθηκε σε ξενοδοχείο της Στοκχόλμης και εκκρεμεί εις βάρος του καταγγελία για βιασμό. 

Η δικηγόρος του Εμπαπέ, Μαρί-Αλί Κανού-Μπερνάρ, μίλησε στο RMC, για την υπόθεση λέγοντας: «Αυτή τη στιγμή, γνωρίζοντας ότι δεν έχουμε πληροφορίες για την καταγγελία που υποβλήθηκε, το να προσπαθήσουμε να φανταστούμε ότι μπορούμε να πούμε πράγματα για την ιδιωτική του ζωή είναι απρέπεια.

Το μόνο πράγμα που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν έχει να κατηγορήσει τον εαυτό του για τίποτα. Τον εντόπισαν, κάποιος ήξερε ότι θα πήγαινε στη Στοκχόλμη. Ένας παπαράτσι τον τράβηξε φωτογραφία και κατά τύχη η ίδια εφημερίδα δημοσίευσε πληροφορίες ότι είχε γίνει καταγγελία.Το σίγουρο όμως είναι ότι για μήνες δέχεται συκοφαντική δυσφήμιση και ζημιά στην εικόνα του. Αυτό είναι αναμφισβήτητο. Η "εκστρατεία" εναντίον του υπάρχει. Είναι αληθινό. Ποιος έχει συμφέρον να αμαυρώσει την εικόνα του, να σπιλώσει την τιμή του; Δεν ξέρω».