Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ντόουγκλας Αουγκούστο: Νέα μεγάλη πρόταση στον ΠΑΟΚ - 5,5 εκατομμύρια για το 80% βασικού - Έθεσαν τελεσίγραφο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-09 15:53:00

Νέα μεγάλη πρόταση στον ΠΑΟΚ - 5,5 εκατομμύρια για το 80% βασικού - Έθεσαν τελεσίγραφο!

Sportdog Team
Νέα μεγάλη πρόταση στον ΠΑΟΚ - 5,5 εκατομμύρια για το 80% βασικού - Έθεσαν τελεσίγραφο!

Ομάδα του εξωτερικού "χτύπησε" εκ νέου την πόρτα των "ασπρόμαυρων" για βασικό άσο του Δικεφάλου. Αναλυτικά η πρόταση.

Την προσπάθειά της να κάνει δικό της τον Ντόουγκλας Αουγκούστο εντείνει η Ναντ, που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, κατέθεσε νέα πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου χαφ.

Η προσφορά των Γάλλων ανέρχεται στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ για το 80% του παίκτη, με ένα ποσοστό μεταπώλησης, θέτοντας μάλιστα και τελεσίγραφο μια συγκεκριμένη ημέρα στην οποία θέλουν να έχουν την απάντηση του ΠΑΟΚ, αλλιώς τονίζουν ότι η πρόταση αυτή δεν θα ισχύει.

Από την πλευρά του Δικεφάλου δεν έχει γίνει γνωστό αν ικανοποιούνται με την εν λόγω προσφορά, αν και αναγωνρίζουν ότι πλησιάζει σε αυτά που θέλουν, ενώ την ίδια στιγμή γίνεται μεγάλη προσπάθεια να "κλείσει" ο αντικαταστάτης του Αουγκούστο (αν τελικά φύγει), με τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς να είναι ο Νο1 στόχος.

Για τον Σέρβο άσο γίνεται λόγος για προχωρημένες διαπραγματεύσεις των Θεσσαλονικιών με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή και εκτιμάται ότι καταβάλλεται προσπάθεια να κλείσει άμεσα η μεταγραφή και να προλάβει να δηλωθεί μέχρι και σήμερα το βράδυ στη λίστα για την αναμέτρηση με τη Χάιντουκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με αλλαγές στα χαφ ο ΠΑΟΚ - Χωρίς Αουγκούστο, Οζντόεφ - Τι θα γίνει με την ευρωπαϊκή λίστα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags