Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Οριστικό: Έσκασε ηχηρή αποχώρηση στον ΠΑΟΚ - 6 "μύρια" συν ποσοστό μεταπώλησης! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-08-12 17:21:00

Οριστικό: Έσκασε ηχηρή αποχώρηση στον ΠΑΟΚ - 6 "μύρια" συν ποσοστό μεταπώλησης! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Οριστικό: Έσκασε ηχηρή αποχώρηση στον ΠΑΟΚ - 6 "μύρια" συν ποσοστό μεταπώλησης! (ΦΩΤΟ)

Μια πολύ σημαντική αποχώρηση ανακοίνωσε ο Δικέφαλος του Βορρά, που πάντως έβαλε και ένα μεγάλο ποσό στα "ασπρόμαυρα" ταμεία.

Την μεταγραφή του Ντόουγκλας Αουγκούστο στη Ναντ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ο ΠΑΟΚ, αποχαιρετώντας τον Βραζιλιάνο χαφ.

Μετά από τέσσερα χρόνια στη Θεσσαλονίκη ο Αουγκούστο αποφάσισε να δοκιμάσει την καριέρα του σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο με τη γαλλική Ναντ, περνώντας πρώτα με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

Η οικονομική συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων, έκλεισε στα 6 εκατομμύρια ευρώ, με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 20%, ενώ και η Κορίνθιας εισέπραξε και αυτή ένα ανάλογο ποσό, από την μεταγραφή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την μεταγραφή του Ντόουγκλας Αουγκούστο στην Ναντ.

Ήρθε στον Δικέφαλο το καλοκαίρι του 2019. Έπαιξε σε 126 ματς, σκόραρε 12 φορές, μοίρασε εννιά ασίστ, κατέκτησε ένα κύπελλο Ελλάδος και έφτασε μέχρι τους 8 του UEFA Conference League 2021-22 με την ασπρόμαυρη φανέλα. 

Η παρουσία του Brazilero στον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πληρώνει 2 εκατ. στην Κορίνθιανς ο ΠΑΟΚ - Χαφάρα από Πάμπλο Γκαρσία ο Γ. Σαββίδης - "Καραμπόλα" με ΑΕΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags