Facebook Pixel Ligue 1: Χαμός στη Γαλλία - Χούλιγκανς της Μαρσέιγ τραυμάτισαν σοβαρά τον Γκρόσο - Αναβάλλεται το ντέρμπι με Λιόν! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-29 22:06:00

Χαμός στη Γαλλία: Χούλιγκανς της Μαρσέιγ τραυμάτισαν σοβαρά τον Γκρόσο - Αναβάλλεται το ντέρμπι με Λιόν! (Vid)

Sportdog Team
Χαμός στη Γαλλία: Χούλιγκανς της Μαρσέιγ τραυμάτισαν σοβαρά τον Γκρόσο - Αναβάλλεται το ντέρμπι με Λιόν! (Vid)

Σκηνές... απείρου κάλλους στη Μασσαλία, οδηγούν στην αναβολή της σπουδαίας αναμέτρησης!

Την αναβολή της αναμέτρησης Μαρσέιγ - Λιόν αποφάσισε ο διαιτητής της αναμέτρησης, μετά από επίθεση οπαδών της γηπεδούχου ομάδας στο πούλμαν της Λιόν.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ, ο προπονητής της Λιόν, Φάμπιο Γκρόσο έχει τραυματιστεί αρκετά σοβαρά από πέτρα και ήδη εμφανίζεται σε φωτογραφίες αιμόφυρτος, από τραύμα πάνω από το φρύδι.

Το μπροστινό τζάμι του πούλμαν καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ μία πλευρά του οχήματος είναι γεμάτη σημάδια από πέτρες και άλλα αντικείμενα που εκτόξευσαν οι φανατικοί οπαδοί της Μαρσέιγ.

Ακολούθησε σύσκεψη των αρμόδιων φορέων και -όπως μετέδωσε πριν από λίγο η Equipe- στο "Βελοντρόμ" υπήρξε επίσημη ενημέρωση ότι το ματς αναβάλλεται. Λίγα λεπτά μετά, ο διαιτητής της αναμέτρησης Φρανσουά Λετεσιέ επιβεβαίωσε την εξέλιξη λέγοντας: 

«Αφότου διαπιστώθηκε τραυματισμός μελών της Λιόν, λάβαμε υπόψη την βούληση του συλλόγου να μην ξεκινήσει το ματς και το ισχύον πρωτόκολλο. Έτσι, πάρθηκε η απόφαση να μην διεξαχθεί το παιχνίδι. Θα συνταχθούν οι απαραίτητες αναφορές και στη συνέχεια το λόγο θα έχουν τα αρμόδια όργανα».

Η Μαρσέιγ εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση για το επίμαχο συμβάν, καταδικάζοντας του χούλιγκανς που επιτέθηκαν στους αντιπάλους:

«Λόγω μιας χούφτας αναίσθητων, το πάρτι που είχε προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα χάλασε και στέρησε από 65.000 οπαδούς την παρακολούθηση του αγώνα»

«Η Μαρσέιγ εκφράζει τη λύπη της για τα απαράδεκτα επεισόδια που σημειώθηκαν σήμερα το απόγευμα γύρω από το στάδιο Orange Vélodrome, εναντίον του πούλμαν της επαγγελματικής ομάδας της Λυών, καθώς και των πούλμαν που μετέφεραν οπαδούς της. Ο σύλλογος εύχεται ταχεία ανάρρωση στον προπονητή της Λυών, Φάμπιο Γκρόσο, και καταδικάζει έντονα αυτή τη βίαιη συμπεριφορά που δεν έχει θέση στον κόσμο του ποδοσφαίρου και στην κοινωνία.

Λόγω μιας χούφτας αναίσθητων, το πάρτι που είχε προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα χάλασε και στέρησε από 65.000 οπαδούς την παρακολούθηση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα», συμπληρώνει και καταλήγει: «Ο σύλλογος συμμορφώνεται με την απόφαση που έλαβε η Professional Football League και παραμένει στη διάθεσή της ώστε η συνάντηση που ήταν προγραμματισμένη για αυτήν την Κυριακή 29 Οκτωβρίου να πραγματοποιηθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα και υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στο Vélodrome».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags