«Είμαι ενθουσιασμένος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο. Βρίσκομαι εδώ έξι χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενος. Νομίζω ότι όλοι έχουμε αποδείξει μέχρι στιγμής ότι βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση, σε αυτή που θέλει η ομάδα. Διαθέτουμε εξαιρετική ομάδα, που πιστεύω ότι μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα. Θέλω να παραμείνω μέλος αυτής της προσπάθειας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ουαλός μέσος, παραδίδοντας στη συνέχεια την σκυτάλη στον Ισπανό μεσοεπιθετικό,  ο οποίος με τη σειρά του είπε:

«Χαίρομαι πολύ που υπέγραψα νέο συμβόλαιο με την Άρσεναλ. Η ομάδα με κάνει να νιώθω χαρά, ο προπονητής, οι συμπαίκτες μου, οι φανταστικοί οπαδοί μας, το γήπεδο, όλα είναι εξαιρετικά οργανωμένα εδώ. Πέρασα σπουδαία τα τελευταία δύο χρόνια που βρίσκομαι εδώ. Πιστεύω ότι μπορούμε να «μεγαλώσουμε» περισσότερο και να ανταγωνιστούμε για τα κορυφαία τρόπαια τα επόμενα χρόνια. Αυτό είναι το σημαντικό για μένα. Ήδη έχω καλές αναμνήσεις και ελπίζω να έρθουν και άλλες πολλές στο μέλλον».

Από την πλευρά του ο Αρσέν Βενγκέρ τόνισε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που οι Καθόρλα, Ράμσεϊ και Ζελάλεμ εξασφάλισαν το μέλλον τους με την ομάδα μας. Οι δύο πρώτοι είναι παίκτες- κλειδιά για εμάς και αυτή η είδηση θα δώσει ώθηση σε όλη την ομάδα. Ο Γκεντιόν (σ.σ. Ζελάλεμ) είναι πολύ  καλός και έχει αφήσει ήδη πολύ καλές εντυπώσεις. Ανυπομονούμε να εξελιχθεί μαζί μας», τα λόγια του Αλσατού.