Δεν είναι και λίγο, άλλωστε, να αγωνίζεσαι σε μία μεγάλη ομάδα, να έχεις ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο και μετά από την ήττα και τον αποκλεισμό της, να βγαίνεις στον δρόμο (!) για να χορέψεις!

Ο λόγος για τους Γουέλμπεκ και Κλέβερλι, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που λίγες ώρες μετά από τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, από την Μπάγερν Μονάχου, βρέθηκαν να διασκεδάζουν χορεύοντας στους δρόμους της Αγγλίας, στις 3 τα μεσάνυχτα, με αιθέριες υπάρξεις. Μάλιστα, στην παρέα τους προστέθηκε και ο Γιάνγκ...

Το θέμα έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στην Αγγλία, από όπου ο σκύλος "αλίευσε" τις φωτογραφίες. Και το ερώτημα που μπαίνει, εύλογα, είναι πόσο άδικο είναι που αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ (και με τον άδικο τρόπο που αποκλείστηκε κιόλας) από αυτή την ομάδα! Μία παιδική χαρά, που ο καθένας κάνει ό,τι θέλει και, απλώς, ήταν τυχερή στο παιχνίδι στην Αγγλία με τους "ερυθρόλευκους".

Γιατί στο Φάληρο ο Ολυμπιακός τους έκανε να φαίνονται αυτό που, μάλλον, είναι στην πραγματικότητα φέτος: ομαδούλα! Που μετά από ήττα και αποκλεισμό σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ, οι παίκτες κάθονται μέχρι τα χαράματα έξω και γλεντάνε... Κρίμα και άδικο για τον Ολυμπιακό!