Δεν διάγει και τις καλύτερες μέρες του στην Άρσεναλ ο Βόιτσιεχ Σέζνι, καθώς οι τελευταίες εμφανίσεις του είναι απογοητευτικές, ενώ δημοσιεύματα τον ήθελαν να καπνίζει στα αποδυτήρια.

Έτσι, ο πατέρας του τερματοφύλακα των "κανονιέρηδων", Ματσιέι, βγήκε να υπερασπιστεί τον γιο του, λέγοντας φοβερά πράγματα για την άμυνα των λονδρέζων και ειδικότερα τον Περ Μερτεζάκερ.

"Έχω μιλήσει με αρκετούς ανθρώπους με τους οποίους βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και βρίσκονται κοντά του. Αυτή την κατάσταση τη δημιούργησαν οι δημοσιογράφοι. Δεν κάπνισε στα αποδυτηρια, ούτε καβγάδισε με τον κ.(Αρσέν) Βενγκέρ, αν και το τελευταίο δεν θα μου προκαλούσε έκπληξη. Δεν πιστεύω πως είναι τόσο ανόητος για να καπνίσει στα αποδυτήρια.

Ναι, ο Βόιτσιεχ έκανε λάθος στο πρώτο γκολ, αλλά σας παρακαλώ, κοιτάξτε την άμυνα την Άρσεναλ. Ο Περ Μερτσεζάκερ έδειξε σβελτάδα ρινόκερου. Κάποιος πρέπει να τον υποστηρίξει το γιο μου, αλλά το προπονητικό τιμ δεν θα το κάνει. Ολόκληρη η άμυνα της Άρσεναλ φέτος είναι μια ντροπή", είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Σέζνι.