H ομάδα του Άβρααμ Γκράντ γνώρισε την ήττα από την Γουίγκαν για την προτελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και υποβιβάστηκε στην Τσάμπιονσιπ. Ο ίδιος απολύθηκε μετά το παιχνίδι, όμως τα προβλήματα για τα «σφυριά» δεν τελειώνουν εκεί.

Το κλίμα μετά τον υποβιβασμό είναι αρκετά βαρύ και το αποχαιρετιστήριο δείπνο που οργάνωσε η διοίκηση της ομάδας εξελίχτηκε σε.. πεδίο μάχης. Τα επεισόδια που σημειώθηκαν περιλάμβαναν… ιπτάμενα τραπέζια, πιάτα και άλλα αντικείμενα!

Τα πνεύματα άναψαν όταν ο Ντεμπά Μπα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αρνήθηκε να υπογράψει αυτόγραφα σε φίλους της ομάδας, οι οποίοι εξοργίστηκαν και άρχισαν να πετούν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους!

«Κάποιοι από τους οπαδούς ζήτησαν αυτόγραφα από τον Μπα, ο οποίος τους είπε ότι ήταν πολύ κουρασμένος. Εκείνοι του απάντησαν ότι είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και ότι δεν τους άξιζε τέτοια συμπεριφορά. Τότε ξεκίνησαν όλα...», τόνισε αυτόπτης μάρτυρας.

Οι διοικούντες την ομάδα απέδωσαν το συμβάν σε γνωστό… ταραχοποιό, ο οποίος ήταν μεθυσμένος και νωρίτερα είχε προβεί σε ρατσιστικές επιθέσεις σε άλλον παίκτη της ομάδας.

Με την παρέμβαση της αστυνομίας ηρέμησαν κάπως τα πνεύματα, όμως τα πράγματα μυρίζουν… μπαρούτι εν όψει του σαββατιάτικου παιχνιδιού ανάμεσα στην Γουέστ Χαμ με την Σάντερλαντ, για την τελευταία αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος.

Τελικά… δεν ήμαστε οι μόνοι εδώ στην Ελλάδα που αντικρίζουμε καθημερινά τέτοιες καταστάσεις. Και σε άλλες χώρες συμβαίνουν γεγονότα κατακριτέα από την πλειοψηφία του κόσμου.