η Άστον Βίλα μπήκε δυνατά στο γήπεδο και μέχρι το 20' είχε τις ευκαιρίες να πάρει κεφάλι στο σκορ, κυρίως χάρη στις προσπάθειες του Αγιού. Δεύτερον και σημαντικότερο, η φάση του 23' που τραυματίστηκε ο Ρεμί και έδωσε αναγκαστικά τη θέση του για πρώτη φορά στον Αλεξάντρε Πάτο!

Παρθενική συμμετοχή για τον Βραζιλιάνο επιθετικό έπειτα 64 μέρες στο δυναμικό της Τσέλσι και η αύρα του τόνωσε την ομάδα, η οποία τρία λεπτά αργότερα βρήκε δίχτυα με την κοντινή προβολή του Λόφτους- Τσικ! Το άγχος διαγράφηκε μεμιάς, με τους Λονδρέζους να έχουν πλέον την ηρεμία και να πιέζουν για το δεύτερο γκολ! Τρίτον και εξίσου σημαντικό, το γεγονός ότι μέσα σε λίγα λεπτά ο Πάτο συνδύασε το ντεμπούτο του με γκολ, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στις καθυστερήσεις!

Με την ορμή που έκλεισε το πρώτο ημίχρονο, ακριβώς με την ίδια ξεκίνησε και το δεύτερο! Άψογη συνεργασία μεταξύ Όσκαρ και Πάτο, ο πρώτος πάσαρε στον Πέδρο και ο Ισπανός έγραψε στο 46' το 3-0! Τα πάντα είχαν τελειώσει, αν και στις τάξεις των «μπλε» ήταν ξεκάθαρη η πρόθεσή τους να… ξεμπουκώσουν! Συνέχιζαν, λοιπόν, να πιέζουν και στο 59' βρήκαν εκ νέου το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, ξανά με σκόρερ τον Πέδρο.

Ήταν και η ταφόπλακα της Βίλα, η οποία πέταξε λευκή πετσέτα και περίμενε απλώς το σφύριγμα της λήξης, προκαλώντας μάλιστα και την έκρηξη των οπαδών στην εξέδρα που έβλεπαν τους παίκτες τους να παραδίνονται άνευ προσπάθειας… Η τελευταία άξια αναφοράς φάση καταγράφηκε στο 85', όταν ο Χάτον υπέπεσε σε σκληρό μαρκάρισμα και άφησε τους γηπεδούχους με δέκα παίκτες.

Πηγή: england365.gr