Ίσως το καλύτερο ματς της χρονιάς μέχρι στιγμής έγινε στο "Άνφιλντ" ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Σίτι, που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ με 4-3.

Οι Κόκκινοι εκμεταλλεύτηκαν τα πολλά λάθη στην άμυνα της Σίτι και πετυχαίνοντας τέσσερα τρομερά γκολ υποχρέωσαν την πρωτοπόρο στην πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Premier League.

Το σκορ για τη Λίβερπουλ άνοιξε μόλις στο 9ο λεπτό ο Τσάμπερλεϊν με πανέμορφο διαγώνιο σουτ, που κατέληξε στην δεξιά γωνία του Έντερσον. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα πίεσε και στο 40' έφτασε στην ισοφάριση με προσωπική προσπάθεια του Σανέ και... πνίξιμο του Κάριους (το δέχτηκε στην κλειστή του γωνία).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κόκκινοι ήταν εντυπωσιακοί και μέσα σε εννιά λεπτά κατάφεραν να πετύχουν τρία γκολ στην... παραπαίουσα Σίτι. Στο 59' ο Φιρμίνο έκανε το 2-1 με απίστευτο πλασέ, ενώ στο 61΄ο Μανέ σκόραρε με εκπληκτικό αριστερό σουτ, στέλνοντας την μπάλα στο δεξί "παράθυρο" του Έντερσον.

Οι Πολίτες δεν ήξεραν που πατούσαν και που βρίσκονταν και υπέπεσαν σε νέο λάθος στο 68'. Ο Έντερσον βγήκε έξω από την περιοχή του για να διώξει την μπάλα, αυτή έφτασε στον Σαλάχ και ο Αιγύπτιος την έστειλε από μακριά στην κενή εστία για το 4-1.

Το ματς είχε κριθεί, αλλά η Σίτι άσκησε μεγάλη πίεση και έφτασε στην μείωση του σκορ στο 84' με γκολ του Μπερνάρντο Σίλβα. Στο 91' ο Γκουντογκάν σημείωσε το 4-3, ενώ στο 94' ο Αγκουέρο έχασε τεράστια ευκαιρία για το 4-4.

Τελικά το σκορ δεν άλλαξε κι έτσι οι φιλοξενούμενοι υπέστησαν την πρώτη τους ήττα για φέτος, στην 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Δείτε τα γκολ του αγώνα: