Η Τότεναμ πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, πέρασε εύκολα από την έδρα της Λέστερ (2-0) και ανέβηκε και πάλι στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Οι Λονδρέζοι μπήκαν... φουριόζοι στο παιχνίδι, στο 29’ είχαν την πρώτη καλή φάση με την κεφαλιά του Βερτόνχεν να περνά έξω και στο 31’ ο Μεντί έκοψε σωτήρια τον Σον ενώ στο 36’ ο Μόργκαν πρόλαβε πριν ο Κορεάτης πλασάρει από κοντά. Τελικά στο 45+1’ ο Σον με φοβερό φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής, άνοιξε το σκορ για την Τότεναμ.

Ανάλογη ήταν η εικόνα της αναμέτρησης και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Σμάιχελ στο 48' να αποκρούει το πλασέ του Λούκας, ενώ στο 52’ ο Τσίλγουελ αστόχησε από το ύψος του πέναλτι και στο 58’ ο Σον έβγαλε από αριστερά τη σέντρα και ο Άλι με κεφαλιά ψαράκι στο 2ο δοκάρι, έγραψε το 0-2.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Έβανς, Περέιρα, Μόργκαν, Τσίλγουελ, Ντιντί, Μεντί (79’ Οκαζάκι), Ιμπόρα (55’ Ολμπράιτον), Γκρέι, Μάντισον, Ιεανάτσο (55’ Γκεζάλ)

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Οριέ (77΄Γουόκερ Πίτερς), Βερτόνχεν, Αλντερβάιρελντ, Ντέιβις, Σισοκό, Άλι, Λούκας Μούρα (66’ Έρικσεν), Ντάιερ, Γουίνκς, Σον (74’ Κέιν)