Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ασταμάτητη η ομάδα του Γκούναρ Σόλσκιερ και στο κύπελλο Αγγλίας!

Την πρόκριση στον πέμπτο γύρο της διοργάνωσης πανηγύρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία δεν συνάντησε καμία αντίσταση από την Άρσεναλ, νίκησε με 3-1 εκτός έδρας και συνέχισε το σερί με το Σόλσκιερ στον πάγκο, καθώς πανηγύρισαν την όγδοη σερί νίκη τους.

Οι «Κόκκινοι διάβολοι» άνοιξαν το σκορ στο 31’ με τον Σάντσες, ενώ στο δύο λεπτά αργότερα ο Λίνγκαρντ έγραψε το 0-2. Πριν φύγει το ημίχρονο η Άρσεναλ μείωσε σε 1-2 με τον Ομπαμεγιάνγκ στο 43’ και αναπτέρωσε τις ελπίδες της.

Οι Λονδρέζοι πίεσαν για την ισοφάριση στο δεύτερο ημίχρονο, έκλεισαν στο μισό γήπεδο τους «κόκκινους διαβόλους», ωστόσο στο φινάλε δέχθηκε το 1-3 με τον Μαρσιάλ σε μία από τις… φαρμακερές αντεπιθέσεις των φιλοξενούμενων.

Αξίζει να αναφέρουμε, πως εκτός από την πρόκριση, η Άρσεναλ έχασε με τραυματισμό πολύ νωρίς στον ματς και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, καθώς μετά από μία άτσαλη πτώση στο έδαφος, γύρισε τον αστράγαλό του.
 

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τσεχ, Μάιτλαντ-Νάιλς, Παπασταθόπουλος (21' Μουσταφί), Κοσιελνί (65' Γκεντουζί), Κολάσινατς, Τορέιρα, Τζάκα, Ιγουόμπι (64' Εζίλ), Ράμσεϊ, Ομπαμεγιάνγκ, Λακαζέτ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ρομέρο, Γιανγκ, Λίντελοφ, Μπεγί, Σο, Ερέρα, Μάτιτς, Πογκμπά, Λίνγκαρντ, Λουκακού (72' Ράσφορντ), Σάντσες (72' Μαρσιάλ)