Facebook Pixel Στο "ψυγείο" ο Τόρες εξαιτίας του... Στάριτζ!
Ποδόσφαιρο
| 2011-09-12 09:46:00

Στο "ψυγείο" ο Τόρες εξαιτίας του... Στάριτζ!

Στο "ψυγείο" ο Τόρες εξαιτίας του... Στάριτζ!

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας δεν λέει κάτι, απλώς για να το πει. Το κάνει πράξη. Φαίνεται πως η ανοχή του τεχνικού της Τσέλσι τελείωσε και ο Φερνάντο Τόρες θα "πληρώσει" την αφλογιστία του! Πώς; Μένοντας στον πάγκο...

Ο Τόρες φαίνεται πως θα χάσει τη θέση του στην βασική ενδεκάδα της Τσέλσι, όπως άλλωστε τον είχε προειδοποιήσει ο Βίλας-Μπόας. Ο Ισπανός πρώην άσος της Λίβερπουλ ξεκίνησε βασικός στα τρία πρώτα ματς του πρωταθλήματος, χωρίς να βρει δίχτυα, ενώ και χθες που πέρασε αλλαγή (74') απέτυχε και πάλι να σκοράρει.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας "SUN", ο Πορτογάλος τεχνικός θα χρησιμοποιήσει στα δύο προσεχή ματς με Λεβερκούζεν (Champions League) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (πρωτάθλημα) τον νεαρό φορ Ντάνιελ Στάριτζ, ο οποίος σκόραρε το Σάββατο κόντρα στην Σάντερλαντ, σε αντίθεση με τον Τόρες!

"Το τεχνικό επιτελείο και εγώ είχαμε την αίσθηση ότι έπρεπε να τον βάλουμε μέσα (σ.σ: Στάριτζ). Έχουμε έναν εξαιρετικό παίκτη", δήλωσε χαρακτηριστικά για τον 22χρονο άσο ο Βίλας-Μπόας μετά το νικηφόρο ματς με τη Σάντερλαντ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags