Η Γουλβς βρισκόταν πίσω στο σκορ με 0-2, στο Σαββατιάτικο ματς με την Σουόνσι (2-2 τελικό) και οι οπαδοί του φώναζαν: «Θα έχεις απολυθεί το πρωί»!

Aυτό ήταν. Ο τεχνικός των "λύκων" εξοργίστηκε τόσο πολύ και η απάντησή του ήταν... άμεση:

«Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Η στάση τους δεν βοηθάει. Δεν πρέπει να τους αποδίδουμε τα εύσημα. Δεν πρέπει να δώσουμε σε κανέναν από αυτούς τους μειοψηφούντες, αυτούς τους άμυαλους ηλίθιους που αντιδρούν έτσι καθόλου εύσημα, είτε αυτό αφορά εμένα, είτε τον Καρλ Χένρι, είτε τον Άντι Κίογκ, ή τον Στέφαν Γουάρντ. Δεν αξίζουν τίποτα, κανένα ευχαριστώ σε αυτούς που είχαν τέτοια στάση στο 2-2 με την Σουόνσι» και πρόσθεσε:

«Τα εύσημα τα παίρνω εγώ, που έβαλα τον Ο` Χάρα (σ.σ ο παίκτης που έκανε το 2-2) στο ματς και οι παίκτες που τα κατάφεραν και είχαν τέτοια αγωνιστική συμπεριφορά. Υπάρχει εξαιρετική ατμόσφαιρα μεταξύ μας αλλά πάντα με προβληματίζει όταν κάνουν κοπλιμέντα στους οπαδούς, λόγω του ότι τάχα δημιουργούν καλό ομαδικό πνεύμα και βοηθούν στην ψυχολογία. Δεν το κάνουν. Το μόνο που κάνουν είναι να το καταστρέφουν. Είναι καταστροφικό και δεν κάνει καλό ούτε σε εμένα, ούτε σε κανέναν άλλο».

Έξω απ' τα δόντια...