Premier League: Τη διακοπή του πρωταθλήματος για δύο εβδομάδες εξετάζουν οι ιθύνοντες της Premier League εξαιτίας της έξαρσης των κρουσμάτων κορωνοϊού, σύμφωνα με την Telegraph.

Η εφημερίδα αναφέρει πως η συζήτηση ξεκίνησε μετά τα κρούσματα του ιού που εμφανίστηκαν στην Μάντσεστερ Σίτι και οδήγησαν στην αναβολή του αγώνα με την Έβερτον αλλά και την ανακοίνωση της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που τονίζει πως παρά τα πολλά θετικά κρούσματα θα αγωνιστεί κόντρα στην Μπέρνλι.

Τα 18 κρούσματα κορωνοϊού που ανακοινώθηκαν στα τεστ που έγιναν από τις 21 έως τις 27 Δεκεμβρίου είναι τα περισσότερα από κάθε άλλη φορά από τον Αύγουστο μέχρι σήμερα.

Όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, υπάρχει η σκέψη για αναβολή δύο εβδομάδων τον επόμενο μήνα, αφού τα κρούσματα ανεβαίνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και ενδέχεται πολλά παιχνίδι να αναβληθούν, δημιουργώντας πρόβλημα στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος.

Μάλιστα η Telegraph" τονίζει πως ένας γιατρός της ομοσπονδίας επέμενε για αναβολή, λέγοντας πως το να συνεχίσουν τα παιχνίδια "δεν είναι σοφό".