Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη της Άρσεναλ δέχθηκαν την επίσκεψη της Αστυνομίας στα σπίτια τους μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" (11/3).

Συγκεκριμένα, μετά την επιστροφή της Άρσεναλ στο Λονδίνο, αστυνομικοί χτύπησαν τις πόρτες στα σπίτια των ανθρώπων της ομάδας για να διπαιστώσουν εάν τηρούν τα υγειονομικά μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Οι κανόνες που έχει επιβάλλει η Κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον προβλέπουν ότι όποιος επιστρέφει στην Αγγλία από το εξωτερικό, τίθεται σε καραντίνα δέκα ημερών ή μπορεί να βγει μετά την πέμπτη μέρα, εφόσον υποβληθεί σε τεστ και λάβει αρνητικό αποτέλεσμα.

Οι αστυνομικοί επισκέφτηκαν τους Κανονιέρηδες για να τους ελέγξουν και να ρωτήσουν για το λόγο που μετακινήθηκαν, αφού όλοι πήγαν για προπόνηση την επομένη του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τις εξαιρέσεις που ισχύουν για τις ομάδες με διεθνείς υποχρεώσεις, αρκεί να εξεταστούν τη μέρα της άφιξη τους στο Νησί και εφόσον είναι αρνητικοί, μπορούν να κυκλοφορήσουν.