Facebook Pixel Sportdog.gr | Γίγαντας! Κορυφαίος άσος του ποδοσφαίρου κάλυψε τα έσοδα για τη νοσηλεία παιδιού
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-08 03:18:00

Γίγαντας! Κορυφαίος άσος του ποδοσφαίρου κάλυψε τα έσοδα για τη νοσηλεία παιδιού

Sportdog Team
Γίγαντας! Κορυφαίος άσος του ποδοσφαίρου κάλυψε τα έσοδα για τη νοσηλεία παιδιού

Δεν είναι μόνο ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, αλλά και μια εξέχουσα προσωπικότητα, που βοηθά όσους έχουν ανάγκη με τα χρήματα που βγάζει από το ποδόσφαιρο.

Το μεγαλείο του ως ποδοσφαιριστής το βλέπουμε συνεχώς. Ο Σαντιό Μανέ, ωστόσο, αποδεικνύει διαρκώς πως είναι εξίσου σπουδαίος και μακριά από τα γήπεδα. Μια πολύ όμορφη ιστορία ήρθε στην επιφάνεια για τον άσο της Λίβερπουλ, στον απόηχο της κατάκτησης του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής από τη Σενεγάλη.

Ο 29χρονος επιθετικός είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί στη διάρκεια του τουρνουά για λίγες ώρες, όταν υπέστη ελαφρά διάσειση στον αγώνα με το Πράσινο Ακρωτήρι. Στο διάστημα της σύντομης παραμονής του στο νοσοκομείο, ο Μανέ έγινε μάρτυρας μιας ιστορίας που τον συγκίνησε, για ένα παιδί που νοσηλευόταν με σοβαρά τραύματα και έδινε τη δική του μάχη. Η οικογένειά του, ωστόσο, δεν είχε τη δυνατότητα να καλύψει τα έξοδα νοσηλείας.

Ο Σενεγαλέζος άσος χωρίς να το σκεφτεί ανέλαβε να πληρώσει τον λογαριασμό. Το ύψος του, περίπου 600 ευρώ, δεν ήταν τίποτα για έναν ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή όπως ο ίδιος, ωστόσο ήταν ένα υπερπολύτιμο δώρο για μια φτωχή οικογένεια από το Καμερούν.

Κι επειδή, όταν κάνεις καλό συνήθως σού… επιστρέφεται, λίγες μέρες μετά ο Μανέ οδήγησε τη Σενεγάλη στην κατάκτηση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής κερδίζοντας και το βραβείο του κορυφαίου παίκτη της διοργάνωσης.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags