Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κόπα Άφρικα: Πανηγυρίζει και ο Ολυμπιακός - Σήκωσε το Κόπα Άφρικα η Σενέγαλη του Σισέ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-02-06 23:52:00

Πανηγυρίζει και ο Ολυμπιακός - Σήκωσε το Κόπα Άφρικα η Σενέγαλη του Σισέ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πανηγυρίζει και ο Ολυμπιακός - Σήκωσε το Κόπα Άφρικα η Σενέγαλη του Σισέ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο τελικός του Κόπα Άφρικα εξελίχθηκε σε θρίλερ! Κανονική διάρκεια και παράταση έληξαν 0-0, με τον τίτλο να κρίνεται στα πέναλτι, εκεί όπου η Σενεγάλη επικράτησε με 4-2.

Ολυμπιακός - Κόπα Άφρικα: Ως πρωταθλητής Αφρικής θα επιστρέψει στην Ελλάδα ο Παπέ Σισέ του Ολυμπιακού!

Η Σενεγάλη θριάμβευσε με 4-2 στα πέναλτι (0-0 η κανονική διάρκεια και η παράταση) επί της Αιγύπτου και πανηγυρίζει την κατάκτηση του Κόπα Άφρικα για πρώτη φορά στην ιστορία.

Ο σταρ της Σενεγάλης, Σαντιό Μανέ, αστόχησε σε πέναλτι στο 7ο λεπτό του αγώνα, όμως εξιλεώθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, καθώς ήταν αυτός που ευστόχησε στο τελευταίο χτύπημα και χάρισε τον τίτλο στην ομάδα του.

Ο Λασίν αστόχησε στο τελευταίο πέναλτι της Αιγύπτου και ήταν ο μοιραίος για την ομάδα του Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο αρχηγός της Αιγύπτου δεν πρόλαβε καν να εκτέλεσει πέναλτι στη διαδικασία και ξέσπασε σε λυγμούς, βλέποντας τον συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ, Σαντιό Μανέ, να σκοράρει και να δίνει τον τίτλο στη Σενεγάλη.

Ο Παπέ Σισέ είδε τον τελικό από τον πάγκο και έτρεξε μαζί με τους συμπαίκτους πάνω στον Μανέ μετά τη λήξη του τελικού, ξεσπώντας σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για τα πέναλτι ΠΑΟ και Ολυμπιακού - "Τι έδωσε στον ΠΑΟΚ;" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags