Facebook Pixel Super League: Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για τα πέναλτι ΠΑΟ και Ολυμπιακού - "Τι έδωσε στον ΠΑΟΚ;" (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-06 23:04:00

Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για τα πέναλτι ΠΑΟ και Ολυμπιακού - "Τι έδωσε στον ΠΑΟΚ;" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για τα πέναλτι ΠΑΟ και Ολυμπιακού - "Τι έδωσε στον ΠΑΟΚ;" (ΒΙΝΤΕΟ)

"Ήταν δίπλα στη φάση ο διαιτητής, δεν χρειαζόταν ούτε το VAR..."! Ο καθηγητής διαιτησίας σχολιάζοντας τις αμφισβητούμενες φάσεις από το ντέρμπι της Τούμπας, έβγαλε... οφσάιντ τον ρέφερι Τρεϊμάνις που υπέπεσε σε δύο μεγάλα λάθη!

Super League: Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού "σήκωσε" πολλή συζήτηση για τη διαιτησία του Τρεϊμάνις και ο Παναγιώτης Βαρούχας πήρε θέση για επίμαχες φάσεις στην "Αθλητική Κυριακή".

Ο καθηγητής διαιτησίας δικαίωσε τον Παναθηναϊκό για τα παράπονά του σχετικά με τη φάση του 28' τονίζοντας ότι θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι, καθώς ο Τσιγγάρας πατά το δεξί πόδι του Αϊτόρ και τον ανατρέπει.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας υποστήριξε ότι σωστά δεν σφυρίχθηκε πέναλτι για τον ΠΑΟΚ στο 45+9' (ζήτησε παράβαση για χέρι του Σάντσες), ενώ ξεκαθάρισε ότι η μπάλα πέρασε ολόκληρη τη γραμμή στο γκολ του Σάστρε, που έκανε το 2-1 για τον Δικέφαλο στο 88'. Τέλος, σχολίασε ότι ορθώς ο διαιτητής πήρε πίσω το πέναλτι που υπέδειξε για τον ΠΑΟΚ στο 90+5, τονίζοντας μάλιστα ότι ήταν δίπλα στη φάση, συνεπώς δεν θα έπρεπε να χρειαστεί τη βοήθεια του VAR για να πάρει τη σωστή απόφαση.

Ο Παναγιώτης Βαρούχας μίλησε και για τις επίμαχες φάσεις του Ιωνικός-Ολυμπιακός, συμφωνώντας με διαιτητή και VAR για την υπόδειξη πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, από το οποίο προήλθε το 2-0 στο 56'.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία ο Τρεϊμάνις αλλά μόνο αυτός φταίει; - Το φάντασμα του... Μπόλονι και το... ρεκόρ 10ετίας

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags