Facebook Pixel Σαντιό Μανέ: "Βόμβα" στην Λίβερπουλ - Αποχωρεί οριστικά ο Μανέ (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-29 17:46:00

"Βόμβα" στην Λίβερπουλ - Αποχωρεί οριστικά ο Μανέ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Βόμβα" στην Λίβερπουλ - Αποχωρεί οριστικά ο Μανέ (ΦΩΤΟ)

Τέλος εποχής για τους Κόκκινους μια μέρα μετά το χαμένο τελικό του Champions League, με τον Σενεγαλέζο επιθετικό να παίρνει την απόφαση να αποχωρήσει οριστικά από την ομάδα.

Σαντιό Μανέ: Παρελθόν από την Λίβερπουλ πρόκειται να αποτελέσει ο Σενεγαλέζος επιθετικός, μιας και όπως αναφέρει ο εγκυρότατος δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο ποδοσφαιριστής πήρε την οριστική του απόφαση και θα αποχωρήσει από τον αγγλικό σύλλογο μετά από 6 χρόνια, θέλοντας κάτι νέο στην καριέρα του.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μάλιστα αναφέρει ότι το φαβορί να τον αποκτήσει είναι η Μπάγερν, όμως δεν υπάρχει επίσημη συμφωνία, μιας και ο παίκτης ήθελε να τελειώσει ο τελικός του Champions League ώστε να πάρει τις αποφάσεις και φυσικά συμπληρώνει ότι οι πάντες περιμένουν την αντίδραση της Λίβερπουλ.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για όλα και τον προπονητή επίσης. Εύχομαι σε αυτή την ομάδα και τον κόσμο της ό,τι καλύτερο», ήταν τα λόγια του Σαντιό Μανέ, ενώ τη ίδια στιγμή στην Γερμανία αναφέρουν πως ο  αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, συναντήθηκε με τους μάνατζερ του Σενεγαλέζου και υπάρχει θετική προοπτική να συνεχίσει στην Γερμανία την καριέρα του.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags